Όσους Ιταλούς προπονητές και να αλλάξει η Αλβανία, η εικόνα παραμένει ίδια. Εν προκειμένω τραγική αν κρίνουμε από την παρουσία της στο 4-1 με τη Γαλλία που είχε πολλές απουσίες. Βέβαια, απέναντι στις δυνατές ομάδες του ομίλου δεν είναι εύκολο οι Αλβανοί να προβάλλουν αντίσταση. Γι’ αυτό και σήμερα μοιάζει με τελευταία ευκαιρία το παιχνίδι με την Ισλανδία. Δεν μας πείθουν πάντως ότι μπορούν να τα βάλουν με τους Ισλανδούς.

Αλβανία - Ισλανδία

Αλβανία - Ισλανδία / 2 / 2,41

Η Ισλανδία μπορεί να πάρει τη δεύτερη θέση πίσω από τη Γαλλία. Καθοριστικό το ματς στην Αλβανία για να παραμείνει στην κορυφή. Έχει την ποιότητα και το κρύο αίμα για να τα καταφέρει.

Αλβανία - Ισλανδία

Οι φιλοξενούμενοι έχουν κρύο αίμα και φυσικά ποιότητα. Εύκολα ή δύσκολα θα βρουν τον τρόπο για να κάνουν το τέσσερα στα τέσσερα. Έχουν ήδη τρεις νίκες σερί αλλά όλες εντός έδρας. Είναι καιρός να αποδείξουν ότι έχουν τα φόντα για την δεύτερη θέση, σε έναν όμιλο που ισοβαθμούν στην πρώτη θέση με Γαλλία και Τουρκία. Ο όμιλος έχει δρόμο ακόμη, ωστόσο οι Ισλανδοί είναι ικανοί για όλα.

Βέβαια, βλέποντας το 2,41 στο «διπλό» δεν το πολυσκεφτήκαμε. Θα πάρουμε το ρίσκο παρόλο που οι Αλβανοί θέλουν ένα καλό αποτέλεσμα και θα παίξουν τα ρέστα τους μέσα στο γήπεδό τους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *