Την τελευταία στιγμή ένα από τα μεγάλα ονόματα του Κόπα Άφρικα θα κλέψει την πρόκριση.

 

Ολοκληρώνεται σήμερα η φάση των ομίλων στο Κόπα Άφρικα, με τη διεξαγωγή τεσσάρων αγώνων, από τα δυο τελευταία – αριθμητικά – γκρουπ, το 5ο και το 6ο.

Στο 5ο, υπάρχει το παιχνίδι Μαυριτανία – Τυνησία, που υπό άλλες συνθήκες, δεν θα προκαλούσε απολύτως κανένα ενδιαφέρον. Ωστόσο, έτσι όπως εξελίσσεται η κατάσταση, το παιχνίδι χαρακτηρίζεται κρίσιμο, γιατί και οι δύο ομάδες διεκδικούν την πρόκριση, παρά το ότι έχουν ένα και δύο βαθμούς, αντίστοιχα.

ΜΑΥΡΙΤΑΝΙΑ – ΤΥΝΗΣΙΑ

Τυνησία με U 3,5 στο 1,91

Η Τυνησία είναι το φαβορί και λογικά θα επιβεβαιώσει αυτόν τον τίτλο, όμως πολύ δύσκολα θα δούμε μεγάλο σκορ και πολλά γκολ.

ΜΑΥΡΙΤΑΝΙΑ – ΤΥΝΗΣΙΑ

Η Μαυριτανία, στην παρθενική της εμφάνιση σε τελική φάση Κόπα Άφρικα, μετράει ένα βαθμό σε δύο αγώνες, αυτόν που πήρε στο ματς με την Αγκόλα (0-0). Αν νικήσει σήμερα, θα κάνει την τεράστια υπέρβαση και θα πάρει το εισιτήριο για τους «16».

Κι αν για τα «λιοντάρια του Τσινγκέτι» το να περάσουν στην επόμενη φάση θα είναι τεράστιος άθλος, για την Τυνησία θ’ αποτελέσει τεράστια αποτυχία το να μείνει έξω. Ως τώρα έχει φέρει δύο ισοπαλίες με 1-1. Η πρώτη με την Αγκόλα θεωρήθηκε αποτυχία, η δεύτερη με το Μάλι ήταν λογική. Το θέμα είναι πως βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο και πρέπει πάση θυσία να νικήσει.

Λογικά θα το πράξει, αφού υπερτερεί σε ποιότητα κι εμπειρία της Μαυριτανίας. Ωστόσο, θα δυσκολευτεί πάρα πολύ και η αποστολή της σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ως εύκολη. Μάλλον θα νικήσει στις… λεπτομέρειες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *