Το πρόγραμμα της Ισπανίας δεν αφήνει περιθώρια για εφησυχασμό. Απόψε παίζει στη Νορβηγία και την Τρίτη πάει Σουηδία. Με νίκη θα βρεθεί μια ανάσα από την πρόκριση στην τελική φάση, οπότε δεν περιμένουμε να κάνει… εκπτώσεις. Θα μπει για να καθαρίσει το ματς και με τη φόρα του 6Χ6 είμαστε πεπεισμένοι ότι θα γράψει 3Χ7=21. Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο.

Ξέρω, θα πείτε ότι η Νορβηγία είναι σοβαρή στην έδρα της και έχει μεγαλύτερο κίνητρο. Ωστόσο, θα της λείψει ο ‘Ερλινγκ Χάλαντ, το βαρύ πυροβολικό της Ζάλτσμπουργκ που σκοράρει ανελλιπώς τη φετινή σεζόν. Ο 19χρονος επιθετικός θα απουσιάσει λόγω τραυματισμού που αντιμετωπίζει στο ισχίο, οπότε οι γηπεδούχοι θα στερηθούν σε ένα μεγάλο βαθμό τον ενθουσιασμό τους. Από την άλλη δεν μας πείθουν οι Νορβηγοί ότι μπορούν να τα βάλουν με την Ισπανία. Τους λείπει ακόμη το ειδικό βάρος.

Νορβηγία - Ισπανία

Νορβηγία - Ισπανία / 2 & Under 4,5 / 2,03

Με δεδομένο ότι ακολουθεί το παιχνίδι στην Σουηδία, η Ισπανία δεν έχει περιθώρια για να χάσει βαθμούς. Χώρια ότι 3Χ7=21 και φτάνει μια ανάσα από την πρόκριση, την οποία εξασφαλίζει αν ταυτόχρονα ηττηθεί η Σουηδία από την Μάλτα.

Νορβηγία - Ισπανία

Ο Ρόμπερτ Μορένο δεν θα χρειαστεί να πει πολλά για να πείσει τους παίκτες του να πάρουν το ματς στα σοβαρά. Η Νορβηγία δεν είναι Φερόες για να αδιαφορήσουν. Αν μπουν και κάποιοι νεοφερμένοι στο βασικό σχήμα, λόγω κινήτρου θα παίξουν σαν να μην υπάρχει αύριο. Από αυτή την άποψη είμαστε σχεδόν σίγουροι (στο στοίχημα δεν υπάρχει βέβαια τίποτα σίγουρο) ότι το «διπλό» θα έρθει. Το βρήκαμε σε εξαιρετική τιμή σε συνδυασμό με under 3,5 αλλά θα το παντρέψουμε τελικά με under 4,5 στο 2,03.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *