Ο τίτλος θα μπορούσε να είναι ο εξής: «Φελίς εναντίον Μαζού…» Ο προπονητής της Γκενκ στο ματς με την Σαρλερουά θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον εαυτό του. Έξι χρόνια δουλειάς στον πάγκο της Σαρλερουά από το 2013 μέχρι το 2019 αποτέλεσαν ουσιαστικά το διαβατήριο για να βρεθεί στην πρωταθλήτρια Βελγίου. Και τώρα είναι αναγκασμένος να τα βάλει με το δημιούργημά του. Όσο διαφορετικές και να παρουσιάζονται οι ομάδες από τη μία σεζόν στην άλλη, ο Φελίς Μαζού είχε συνηθίσει να λειτουργεί με έναν συγκεκριμένο τρόπο στην Σαρλερουά. Και αναλόγως είχε προσαρμοστεί και η ομάδα μαζί του.

Σαρλερουά - Γκενκ

Σαρλερουά - Γκενκ / 2 / 2,38

Ο Φελίς Μαζού ξέρει καλύτερα από κάθε άλλον την Σαρλερουά γιατί είναι η πρώην ομάδα του. Επιπλέον, αυτή την περίοδο εμπιστευόμαστε εκείνες που μπορούν να έχουν ρυθμό. Η Γκενκ είχε στη διακοπή 12 διεθνείς!

Σαρλερουά - Γκενκ

Το παιχνίδι που ανοίγει την αυλαία της 7ης αγωνιστικής στο Βέλγιο κρύβει αρκετές παγίδες. Κατ’ αρχάς δεν είναι Ελλάδα για να θεωρηθεί ο Μαζού «προδότης» ή οτιδήποτε άλλο. Σίγουρα θα τον υποδεχτούν με διαφορετικά συναισθήματα οι οπαδοί της πρώην ομάδας του, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η αναμέτρηση αρχίσει και τελειώνει στη δική του παρουσία.

Αγωνιστικά η Γκενκ δεν έχει ξεκινήσει καλά και στο διάστημα της διακοπής είχε 12 διεθνείς που επέστρεψαν μέσα στην εβδομάδα. Σε αυτή την περίοδο εμπιστευόμαστε περισσότερο τις ομάδες που έχουν ρυθμό, παρά εκείνες που έκαναν διάλειμμα πάνω στο ξεκίνημα της σεζόν. Επίσης, δεν μας επηρεάζει καθόλου το νικηφόρο 4-0 με το οποίο νίκησε η Σαρλερουά την ουραγό Μπέβερεν την περασμένη αγωνιστική. Η Γκενκ ξεκίνησε άσχημα τη σεζόν αλλά είναι ώρα να συνέλθει. Στην ερώτηση «τι να παίξουμε σήμερα», το «διπλό» μας στέλνει ταμείο με 2,38.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *