Μέχρι τέλος Ιουνίου θα τρέξει η θεωρία Labouchere. Θα φτιαχτεί η ανάλογη ακολουθία. Η φιλοσοφία της είναι παρόμοια με το Martingale. Αυξάνουμε όσο υπάρχουν χαμένα στοιχήματα. Παίζουμε και εδώ σε αγορά δύο επιλογών και σε απόδοση 2,00 ή πολύ κοντά σε αυτήν. Δεν προσπαθούμε να αντισταθμίσουμε όλες τις ήττες με μία νίκη. Είναι λιγότερο επιθετικό από το Martingale. Ποντάρουμε το άθροισμα του πρώτου με το τελευταίο και συνήθως θα το κάνουμε στις αγορές που βρίσκουμε από τον Stoiximan.

Ακολουθία Labouchere: 21-24-27-30-33-36-39-42-45-66-87

Νεμάν Γκρόντνο – Τορπέντο Ζόντινο (19:00) / Goal / 2,02 / 108 μονάδες

*H θεωρία Labouchere ολοκληρώθηκε στις 12 Μαΐου. Αρχίζουμε από την αρχή με νέα ακουλουθία, αφού όπως είχαμε αναφέρει θα συνεχιστεί μέχρι και το τέλος Ιουνίου.

Αν κερδίσουμε αφαιρούμε τα δύο νούμερα από την ακολουθία. Αν χάσουμε προσθέτουμε στην ακολουθία αυτό το ποντάρισμα. Όταν όλα τα νούμερα βγουν από την ακολουθία, τότε η ακολουθία έχει ολοκληρωθεί. Αν γίνει αυτό πριν τις 30 Ιουνίου, τότε θα αρχίσουμε πάλι από την αρχή. Αυτό φυσικά θα είναι καλό γιατί θα σημαίνει πως είχαμε αρκετές κερδοφορίες. Ας περάσουμε όμως στην πράξη.

Απολογισμός ακολουθίας: 24/45 προβλέψεις 848,56 μονάδες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *