Στρατηγική – Στοίχημα με Ισοπαλία

Πρόκειται για το σημείο που έχει σχεδόν πάντα τη μεγαλύτερη απόδοση από τα τρία σημεία, όταν μιλάμε για ποδόσφαιρο. Αυτό είναι η ισοπαλία. Στατιστικά όμως είναι το σημείο με τις λιγότερες εμφανίσεις. Όταν μιλάμε για άλλο σπορ και συγκεκριμένα για το μπάσκετ, τότε έρχεται ακόμη πιο σπάνια, αλλά και η απόδοσή της είναι σε πολύ υψηλά, συνήθως διψήφια επίπεδα. Μιλώντας λοιπόν για στοίχημα ισοπαλίες, θα πρέπει να δούμε όλες τις παραμέτρους. Πότε αξίζει να ποντάρετε και πότε όχι; Πώς να παίξετε στοίχημα ισοπαλίες; Συστήματα για στοίχημα ισοπαλίες και γενικά ότι πρέπει να ξέρετε πριν επιλέξετε το συγκεκριμένο σημείο σε κάποια αναμέτρηση.

Γνωρίστε τους Καλύτερους Νόμιμους Bookmakers

Bet365
Κορυφαία Εταιρία Στοιχηματισμού - Με Πολλές Εκπλήξεις
Stoiximan
Best Mobile Operator για το 2019
Betshop
Με την Betshop παίζουμε και στα Εθνικά Πρωταθλήματα
Goalbet
Πρόγραμμα Ανταμοιβής* για Πιστούς Παίχτες
Novibet
*Cash Out, πριν σπάσει! *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Πώς να επιλέξετε στοίχημα ισοπαλίες;

Θα μιλήσουμε κυρίως για ποδόσφαιρο. Βασικά θα μιλήσουμε μόνο γι’ αυτό καθώς εδώ το συγκεκριμένο σημείο έχει κάποια αξία για ποντάρισμα. Στο μπάσκετ είναι σαν να κυνηγάμε «φαντάσματα» και φυσικά δεν υπάρχει κανένας λόγος να βλέπουμε το στοίχημα σαν να είναι ΛΟΤΤΟ ή Τζόκερ. Στο ποδόσφαιρο λοιπόν η ισοπαλία έχει κάποιο σεβαστό ποσοστό εμφάνισης, οπότε ανάλογα με την απόδοση που θα βρείτε το «Χ» και φυσικά όλες τις άλλες προϋποθέσεις, αποφασίζετε αν θα ρισκάρετε σε αυτό ή όχι. Ας δούμε λοιπόν κάποια πολύτιμα tips πως να διαλέξετε την ισοπαλία σε ένα στοίχημα:

  • Δείτε τα στατιστικά και επιλέξτε ομάδες που ρέπουν προς το «X». Ένα ποσοστό που αγγίζει το 30% και από τις δύο, συνθέτει ένα ζευγάρι που αξίζει να ρισκάρουμε σε τιμή τριπλασιασμού και πάνω.
  • Επιμερίστε τα στατιστικά εκτός από τα γενικά σε εντός και εκτός έδρας για τον γηπεδούχο και τον φιλοξενούμενο αντίστοιχα.
  • Διαλέξτε ομάδες που έχουν καλές άμυνες, αλλά και που οι ίδιες έχουν δυσκολία στο σκοράρισμα. Πιο εύκολα θα συνδυαστεί η ισοπαλία με ένα under, παρά με ένα over, έτσι δεν είναι;
  • Ποντάρετε σε ματς απέναντι σε ισοδύναμες ομάδες. Είναι μία καλή τακτική. Αν πιστεύετε ότι οι δύο αντίπαλοι είναι πολύ κοντά σε δυναμικότητα και ότι το ματς μπορεί να κριθεί στο ένα γκολ, τότε αυτομάτως η ισοπαλία είναι πάντα πιο κοντά σε σχέση με ένα ματς όπου υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί.
  • Επιλέξτε επίσης ζευγάρι όπου η γηπεδούχος είναι χειρότερη από τη φιλοξενούμενη. Θα προσπαθήσει πρώτα να μη χάσει και μετά να κερδίσει. Αυτό σε συνδυασμό με τη βοήθεια της έδρας αυξάνει τις πιθανότητες να δούμε ένα ισορροπημένο ματς που στο φινάλε του μπορεί και να κάτσει στη μέση.
  • Δείτε τα στατιστικά της κάθε λίγκας. Υπάρχουν πρωταθλήματα όπου η ισοπαλία φτάνει σχεδόν στο 30%, αυτό σημαίνει ότι μία στις τρεις αναμετρήσεις τελειώνουν ισόπαλες. Οπότε αν σκεφτούμε ότι το Χ προσφέρεται συνήθως από το 3.00 και πάνω, τότε μακροπρόθεσμα έχετε σημαντικές πιθανότητες τουλάχιστον να μην χάσετε το κεφάλαιό σας.
  • Παίξτε στο πρώτο ματς σε διπλές αναμετρήσεις, ιδιαίτερα όταν οι ομάδες είναι ισοδύναμες, ή όταν η γηπεδούχος είναι ασθενέστερη της φιλοξενούμενης. Σε αυτές τις περιπτώσεις σπάνια οι ομάδες παίρνουν ρίσκα, αμφότερες σκέφτονται τη ρεβάνς και ειδικά αν το ματς είναι στην ισοπαλία από το 60′ και μετά, τότε δύσκολα θα υπάρχει διακινδύνευση. Συνήθως και οι δύο θα βολευτούν με τη μοιρασιά.
  • Ο κακός αγωνιστικός χώρος και οι άσχημες καιρικές συνθήκες ευνοούν τις ισοπαλίες. Όταν οι δύο ομάδες δεν μπορούν να ξεδιπλώσουν τις αρετές τους, τότε το Χ προβάλει με σοβαρές πιθανότητες επιβεβαίωσης.

Συστήματα για ισοπαλίες στοίχημα

Επειδή στην ισοπαλία οι αποδόσεις είναι μεγάλες, αλλά η επιβεβαίωση δεν είναι εύκολη υπόθεση, γι’ αυτόν τον λόγο είναι σημεία που ταιριάζουν αρκετά στα συστήματα με ζητούμενα. Ας δούμε τα πλέον δημοφιλή από αυτά.

  • 6-5-4 σε 22 στήλες: Ζητάτε μία εξάδα, 6 πεντάδες και 15 τετράδες. Με αυτό το σύστημα θέλετε να πιάσετε 4 στα 6 Χ. Δεν είναι εύκολο, αλλά είναι και πολύ μεγάλο το κέρδος που δίνει έστω και μόνο η τετράδα. Κι αυτό γιατί αν επιλέξετε ισοπαλίες από το 3.00 και πάνω, τότε θα έχετε στην τετράδα απόδοση μεγαλύτερη του 80.00. Αυτό σε συνδυασμό με τις 22 στήλες σημαίνει ότι το ποντάρισμά σας θα τετραπλασιαστεί.
  • 5-4-3 σε 16 στήλες: Ζητάτε μία πεντάδα, πέντε τετράδες και 10 τριάδες. Σε αυτήν την περίπτωση θέλετε πάλι ένα σεβαστό ποσοστό επιβεβαίωσης σε ισοπαλία, όπως είναι το 3/5, δηλαδή το 60%. Και πάλι όμως η τριάδα δίνει πολλά. Ο πολλαπλασιαστής αγγίζει το 30, οπότε έχοντας πληρώσει 16 στήλες, έχετε σχεδόν διπλασιασμό του κεφαλαίου σας.

Δεν είναι θησαυρός, έχει αξία το ρίσκο

Συνοψίζοντας θα μπορούσαμε να πούμε ότι το Στοίχημα ισοπαλίες δεν είναι κυνήγι θησαυρού, ούτε μπορεί να υποσχεθεί κέρδη. Μην βλέπετε το 3.00 σαν απόδοση ή και παραπάνω και ενθουσιάζεστε. Κανείς μπουκ δεν χαρίζει χρήματα. Η ισοπαλία επιβεβαιώνεται λιγότερο σε σχέση με τα άλλα δύο σημεία, γι’ αυτό και πληρώνει περισσότερο. Αν όμως παίξετε με σύνεση και εφαρμόσετε όσα διαβάσατε σε αυτόν εδώ τον οδηγό, τότε ποντάροντας στο «Χ» γνωρίζετε τουλάχιστον ότι παίζετε στοίχημα δίνοντας αξία στο ρίσκο σας και αυτό μακροχρόνια είναι πολύ σημαντικό και μπορεί να αποβεί και κερδοφόρο. Οπότε σταθμίστε, διαβάστε, υπολογίστε και μετά αποφασίστε αν θα ποντάρετε σε στοίχημα ισοπαλίες.