Ταυτοποίηση Στοιχηματικής και Πως να την Κάνετε

Ταυτοποίηση λογαριασμού στοιχηματικής

Τι είναι η ταυτοποίηση λογαριασμού στοιχηματικής εταιρίας;

H ταυτοποίηση στοιχηματικής είναι μία απαραίτητη διαδικασία, παρά το γεγονός ότι για πολλούς παίκτες αντιμετωπίζεται ως αγγαρεία. Σε αυτόν τον οδηγό θα διαβάσετε τι είναι η ταυτοποίηση, πώς γίνεται και γιατί πρέπει να την
κάνετε αφού ανοίξετε έναν στοιχηματικό λογαριασμό σε κάποιον από τους νόμιμους online bookmakers στην Ελλάδα.

Η ταυτοποίηση λογαριασμού ζητείται από τις στοιχηματικές, όχι για να ταλαιπωρήσουν τον παίκτη, αλλά διότι αυτό ορίζει η
κείμενη ελληνική νομοθεσία με βάση τον νόμο του 2011 και όπως αυτή ελέγχεται και εποπτεύεται από την Ε.Ε.Ε.Π. Μάθετε λοιπόν τα πάντα για αυτή τη διαδικασία, η οποία δεν διαρκεί παρά μόνο λίγα λεπτά, αλλά σας επιτρέπει να απολαμβάνετε όλα τα προνόμια που σας παρέχουν οι νόμιμες στοιχηματικές, καθώς και να παίζετε νόμιμα, υπεύθυνα και με ασφάλεια.

Ταυτοποίηση στη Stoiximan ΕΔΩ
9.5 / 10
☆☆☆☆☆
★★★★★
Συνολική Βαθμολογία
21+| ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τι Χρειάζεται για να ταυτοποιήσεις τον λογαριασμό σου

νόμος

Σύμφωνα με τον Κανονισμό της Ε.Ε.Ε.Π. (ΦΕΚ 3162/25.11.2014), για να εξασφαλίσετε ότι θα συνεχίσετε να έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες και δυνατότητες του λογαριασμού σας, δίχως διακοπή και εμπόδια, θα πρέπει να προβείτε στην ταυτοποίηση του λογαριασμού σας με τα εξής έγγραφα:

 • Έγχρωμο φωτοαντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας και στις δύο όψεις της.
 • Διαβατήριο.
 • Εκκαθαριστικό Εφορίας
 • Βεβαίωση λογαριασμού τράπεζας
 • Βεβαίωση Απόδοσης ΑΦΜ
 • Άδεια Διαμονής
 • Μισθωτήριο Συμβολαίου Οικίας κατατεθειμένο στο TAXISnet.

Η αστυνομική ταυτότητα είναι το έγγραφο που κάθε Έλληνας υπήκοος έχει στην κατοχή του από μία ηλικία και μετά. Σίγουρα το έχουν όλοι όσοι είναι 21 ετών και άνω, όσο είναι και το αποδεκτό όριο ηλικίας για να ανοίξετε λογαριασμό σε μία στοιχηματική.

Το διαβατήριο είναι το επίσημο κρατικό έγγραφο που έχει την ίδια ισχύ ταυτότητα, αλλά μας επιτρέπει επίσης να ταξιδεύουμε με αυτό σε χώρες, όπου η επίδειξη ταυτότητας δεν είναι αρκετή.

Το εκκαθαριστικό σημείωμα εφορίας είναι το έγγραφο με βάση το οποίο φορολογούμαστε ή όχι σε ετήσια βάση από το κράτος με βάση τις αποδοχές μας.

Η Βεβαίωση λογαριασμού τράπεζας είναι επίσημο τραπεζικό έγγραφο, που βεβαιώνει ότι έχουμε έναν λογαριασμό στο συγκεκριμένο χρηματοπιστωτικό ίδρυμα.

Η Βεβαίωση απόδοσης ΑΦΜ είναι το έγγραφο της απόδοσης συγκεκριμένου ποσού που κάνουν όσοι ελεύθεροι επαγγελματίες υποχρεούνται να προβούν στη συγκεκριμένη πράξη προς την εφορία.

Η Άδεια Διαμονής είναι το επίσημο κρατικό έγγραφο που έχουν στην κατοχή τους όσοι αλλοδαποί πολίτες, κατοικούν μόνιμα και νόμιμα στην Ελλάδα.

Το μισθωτήριο συμβολαίου είναι το επίσημο ηλεκτρονικό έγγραφο, το οποίο κατατίθεται στο TAXISnet τόσο από τον ενοικιαστή όσο και από την ιδιοκτήτη που διαθέτει το ακίνητό του προς ενοικίαση.

Ταυτοποίηση στην bet365 ΕΔΩ
9.5 / 10
☆☆☆☆☆
★★★★★
Συνολική Βαθμολογία
+21. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΑΙΞΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ. ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ: 210 9237777

έγγραφο

Εναλλακτικοί τρόποι Πιστοποίησης Κατοικίας για την ταυτοποίηση στοιχηματικής

 • Λογαριασμός ΔΕΚΟ
 • Λογαριασμός Κινητής Τηλεφωνίας
 • Λογαριασμούς Καλωδιακής ή Συνδρομητικής Τηλεόρασης.
 • Υπεύθυνη Δήλωση Μόνιμης Κατοικίας θεωρημένη από ΚΕΠ ή Αστυνομικό Τμήμα.

Τα έγγραφα θα πρέπει να είναι πρόσφατα, να έχουν εκδοθεί δηλαδή εντός του τελευταίου εξαμήνου.

Ο λογαριασμός ΔΕΚΟ είναι το επίσημο έγγραφο και μπορεί να αφορά λογαριασμό παροχής ηλεκτρικού ρεύματος, αερίου, ύδρευσης, τηλεφωνίας.

Ο λογαριασμός κινητής τηλεφωνίας αφορά οποιονδήποτε λογαριασμό Cosmote, Vodafone, Wind, Cyta ή οποιασδήποτε άλλης εταιρείας παρέχεις τηλεπικοινωνιακές υπηρεσίες στην Ελλάδα.

Ο λογαριασμός καλωδιακής ή συνδρομητικής τηλεόρασης αναφέρεται στον Cosmote TV ή NOVA καθώς και σε οποιαδήποτε άλλη εταιρεία (π.χ. Wind Vision) παρέχει παρόμοιες υπηρεσίες).

Η υπεύθυνη δήλωση μόνιμης κατοικίας θεωρημένη από ΚΕΠ ή Αστυνομικό Τμήμα αναφέρεται σε μία δήλωση (πρώην νόμου 105) που μπορείτε να συμπληρώσετε δηλώνοντας υπεύθυνα ποιος είναι ο τόπος κατοικίας σας. Κι αυτός φυσικά θα πρέπει να συνάδει με τη διεύθυνση που έχετε δηλώσει κατά τη δημιουργία του λογαριασμού σας.

Ταυτοποίηση στη Novibet ΕΔΩ
9.5 / 10
☆☆☆☆☆
★★★★★
Συνολική Βαθμολογία
21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ. | *ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

Πότε και γιατί πρέπει να ταυτοποιήσω το λογαριασμό μου;

φλέγον ζήτημαΗ απάντηση και στα δύο ερωτήματα είναι απλή και άμεση. Όσον αφορά τον χρονικό προσδιορισμό για το πότε πρέπει να ταυτοποιήσετε τον στοιχηματικό σας λογαριασμό θα σας λέγαμε ξεκάθαρα ότι πρέπει να το πράξετε άμεσα. Υπάρχουν δύο κύριοι λόγοι που αιτιολογούν τη θέση μας. Ο πρώτος είναι πως με βάση τη νομοθεσία, αν δεν ταυτοποιήσετε τον λογαριασμό σας μέσα σε έναν μήνα από τη στιγμή που τον
ανοίξατε, τότε αυτός θα καταστεί ανενεργός. Ο δεύτερος είναι ότι αν δεν ταυτοποιήσετε τον λογαριασμό σας δεν μπορείτε να προβείτε σε ανάληψη ενδεχόμενων κερδών που προκύψουν από το παιχνίδι σας, ούτε μπορείτε να απολαμβάνετε όλα τα προνόμια που έχουν οι ταυτοποιημένοι παίκτες.

Εν κατακλείδι λοιπόν η ταυτοποίηση στοιχηματικής εταιρίας  είναι μία απαραίτητη διαδικασία, ώστε να συνάδει πλήρως η παικτική σας δραστηριότητα με τη νομιμότητα. Επίσης, εξασφαλίζει ότι είστε εσείς ο ίδιος που χρησιμοποιείτε τον λογαριασμό σας και αυτό συνδράμει ακόμη περισσότερο στην ασφάλεια και στη νομιμότητα. Τέλος και το πιο σημαντικό, είναι πως αν δεν κάνετε ταυτοποίηση του στοιχηματικού σας λογαριασμού πολύ σύντομα θα σταματήσετε να έχετε πρόσβαση σε αυτόν. Ακόμη όμως κι όταν θα έχετε, είτε κερδίσετε είτε όχι, δίχως την ταυτοποίηση δεν αλλάζει κάτι, αφού δεν θα μπορέσετε να τραβήξετε τα κέρδη σας. Η ταυτοποίηση στοιχηματικής είναι πλέον αναγκαία. Οπότε όσο νωρίτερα την κάνετε από τη στιγμή που ανοίξετε στοιχηματικό λογαριασμό, τόσο το καλύτερος για εσάς και το παιχνίδι σας.