Ταυτοποίηση Λογαριασμού στη Stoiximan το 2021

πως ταυτοποιώ στην στοίχημαν το 2021
Ταυτοποίηση στη stoiximan εδώ
9.5 / 10
☆☆☆☆☆
★★★★★
Συνολική Βαθμολογία
21+| ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ταυτοποίηση στη Stoiximan: όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

Μόνο τυχαίο δεν αποτελεί το γεγονός ότι η Stoiximan έχει καθιερωθεί εδώ και χρόνια στη συνείδηση των εγχώριων παικτών ως μία από τις κορυφαίες ελληνικές στοιχηματικές πλατφόρμες. Αυτό πηγάζει από τις αδιαπραγμάτευτες αρχές που διέπουν την Εταιρεία: κορυφαία ασφάλεια που παρέχει η πλατφόρμα αλλά και η νομιμότητα μέσα στην οποία κινείται. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, οι παίκτες που επιλέγουν την πλατφόρμα της stoiximan.gr για να απολαύσουν τόσο το στοίχημα και το live στοίχημα, όσο και τα τυχερά παιχνίδια που προσφέρονται μέσα από το Stoiximan Casino, θα πρέπει να προχωρήσουν σε ταυτοποίηση του λογαριασμού τους. Αν λοιπόν είστε νέοι παίκτες που θέλετε να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες της Stoiximan, ευτυχώς για εσάς η ταυτοποίηση των στοιχείων σας είναι μία απλή, εύκολη αλλά και γρήγορη διαδικασία.

Πρώτα βήματα

Για να προχωρήσετε σε ταυτοποιήση των στοιχείων σας, θα πρέπει να ακολουθήσετε κάποια πολύ απλά βήματα. Στην αρχική οθόνη, δίπλα από το ποσό που έχετε στον λογαριασμό σας, υπάρχει ένα μικρό βέλος που δείχνει προς τα κάτω. Πατήστε το και μετά, στο μικρό μενού που θα εμφανιστεί κάτω από το βέλος, επιλέξτε “Λογαριασμός”

Κατόπιν, κάνετε κλικ πάνω στο «Προφίλ» και ακολούθως επιλέγετε «Διαδικασία ταυτοποίησης». Έχετε μπει πλέον στη φόρμα ταυτοποίησης, η οποία όπως βλέπετε αποτελείται από τρία βήματα. Εμείς, όπως βλέπετε και στην εικόνα στην οποία θα διαπιστώσετε οτι εμείς έχουμε ήδη ολοκληρώσει την ταυτοποίησή μας!

Ταυτοποίηση στη stoiximan εδώ
9.5 / 10
☆☆☆☆☆
★★★★★
Συνολική Βαθμολογία
21+| ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ταυτοποίηση στοιχημαν 2021Στο ΒΗΜΑ 1 θα πρέπει να ανεβάσετε ένα έγχρωμο αντίγραφο της αστυνομικής ταυτότητας, του διαβατηρίου ή της άδειας διαμονής σας.

Στο ΒΗΜΑ 2 χρειάζεται να αποστείλετε έγχρωμο αντίγραφο ενός πρόσφατου (εκδοθέντος εντός τελευταίου τριμήνου) λογαριασμού ΔΕΚΟ (ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΕΥΔΑΠ), κινητού τηλεφώνου, ή μηνιαίου λογαριασμού τραπέζης, στον οποίο αναφέρεται το ονοματεπώνυμο σας και η διεύθυνση της παρούσας κατοικίας σας, στοιχεία τα οποία να συμφωνούν απόλυτα με αυτά που έχετε δηλώσει στον Stoiximan λογαριασμό σας.

Σε περίπτωση που δεν έχετε κάποιον από τους προαναφερόμενους λογαριασμούς στο όνομά σας, τότε μπορείτε να παρέχετε στην Stoiximan κάποιο από τα παρακάτω:

  • Πρόσφατη ενημερότητα κίνησης του λογαριασμού ή κάρτας από την τράπεζα σας (Bank statement)
  • Βεβαίωση μόνιμης κατοικίας από τον δήμο ή την κοινότητά (μηχανογραφημένη και όχι Υπεύθυνη Δήλωση)
  • Τρέχον Εκκαθαριστικό Σημείωμα Εφορίας (προηγούμενου έτους), με καλυμμένα τα οικονομικά στοιχεία σας που δεν αφορούν στην ταυτοποίηση κατοικίας
  • Επανεκτύπωση βεβαίωσης απόδοσης ΑΦΜ από ΔΟΥ (γίνεται αποδεκτή κι εφόσον εκδοθεί από ΚΕΠ αρκεί να υπάρχει υποχρεωτικά ημερομηνία έκδοσης και σφραγίδα)
  • Μισθωτήριο Συμβόλαιο, ηλεκτρονικά κατατεθειμένο στο TAXISnet
  • Βεβαίωση Κατοικίας Ειδικής Χρήσης (βάσει στοιχείων Φορολογικού Μητρώου TAXIS)
  • Έγγραφο ΔΟΥ ή ΚΕΠ που αφορά την μεταβολή στοιχείων φυσικού προσώπου (υποχρεωτικά να είναι σφραγισμένο και να φαίνεται ολόκληρη η διεύθυνση, όχι μόνο η περιοχή κατοικίας) Προκειμένου να γίνει αποδεκτό το έγγραφό σας, θα χρειαστεί να έχει εκδοθεί εντός των τελευταίων 6 μηνών εκτός της περίπτωσης του εκκαθαριστικού, το οποίο αρκεί να είναι το πιο πρόσφατο.

Στο ΒΗΜΑ 3 γίνεται η ταυτοποίηση για το μέσο συναλλαγής που χρησιμοποιείτε για καταθέσεις/αναλήψεις στον Stoiximan λογαριασμό σας. Αυτό μπορεί να είναι Πιστωτική, Χρεωστική, Προπληρωμένη Κάρτα, Bank Statement, Τραπεζικό Βιβλιάριο, Λογαριασμός Skrill, Neteller ή Viva Wallet.

*ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ: τα αρχεία που θα ανεβάσετε στο www.stoiximan.gr θα πρέπει να είναι σε μία από τις ακόλουθες μορφές: .jpg,.jpeg,.gif,.png,.bmp,.tiff,.tif και το μέγεθός τους να μην ξεπερνά τα 4 ΜΒ.
Εναλλακτικά, μπορείτε να κλικάρετε στο πεδίο «Επικοινωνία» από την αρχική σελίδα του www.stoiximan.gr. Εκείνη τη στιγμή, θα ανοίξει αυτόματα μία νέα καρτέλα με έξι επιλογές, όπου η κάθε μία από αυτές σας παραπέμπει στην απαιτούμενη διαδικασία για τη ταυτοποίηση στη Stoiximan.

Ταυτοποίηση στη stoiximan εδώ
9.5 / 10
☆☆☆☆☆
★★★★★
Συνολική Βαθμολογία
21+| ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πορεία Διαδικασίας ταυτοποίησης στην Stoiximan

Από τη στιγμή που ολοκληρώσετε τη συγκεκριμένη διαδικασία, θα λάβετε απαντητικό e-mail από το αρμόδιο τμήμα της πλατφόρμας εντός 48 ωρών, όπου θα σας ενημερώνει αν η ταυτοποίησή σας έχει ολοκληρωθεί ή αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα και χρειάζεται να κάνετε περεταίρω ενέργειες. Αν η απάντηση από τη Stoiximan είναι καταφατική, τότε ο λογαριασμός σας είναι πλέον πλήρως ταυτοποιημένος.

Γιατί να ταυτοποιήσετε τον λογαριασμό σας το 2021

Αν θέλετε να απολαμβάνετε όλα τα προνόμια που σας προσφέρει η πλατφόρμα της Stoiximan, αλλά και να είστε πλήρως εναρμονισμένοι με την κείμενη ελληνική νομοθεσία, είναι πολύ σημαντικό να προβείτε στην ταυτοποίηση του Stoiximan λογαριασμού σας. Οι τρεις κυριότεροι λόγοι που ζητούν ταυτοποίηση του λογαριασμού όλες οι νόμιμες στοιχηματικές πλατφόρμες στην Ελλάδα, που ανάμεσά τους πρωταγωνιστεί και η Stoiximan, αφορούν κυρίως:

  • το Ξέπλυμα Χρήματος (Money Laundry)
  • την αποφυγή διαδικτυακής απάτης και χρήσης προσωπικών στοιχείων από τρίτους, καθώς και
  • την απαραίτητη επιβεβαίωση του επιθυμητού ορίου ηλικίας.

Παράλληλα, αν δεν προβείτε σε ταυτοποίηση δεν θα μπορείτε να κάνετε ανάληψη ενδεχομένων κερδών από το λογαριασμό σας. Γι’ αυτό φροντίστε πρώτα να ολοκληρώσετε σωστά τη διαδικασία ταυτοποίησης του λογαριασμού σας, ούτως ώστε μελλοντικά να μπορείτε να κάνετε εύκολα και στη στιγμή το οποιοδήποτε αίτημά σας για ανάληψεις.

Τέλος, σύμφωνα με τον Κανονισμό της Ε.Ε.Ε.Π. (ΦΕΚ 3162 / 25.11.2014), αν δεν έχετε προβεί σε ταυτοποίηση εντός 30 ημερών από την ημέρα που δημιουργήσατε τον λογαριασμό σας, ο Stoiximan λογαριασμός σας απενεργοποιείται αυτόματα και ανοίγει μόνο αν και εφόσον προσκομίσετε τα απαραίτητα έγγραφα ταυτοποίησης.

Stoiximan: συνοδοιπόρος με τη νομιμότητα

Η Stoiximan είναι νόμιμη πλατφόρμα στοιχήματος στην Ελλάδα και ως τέτοια ανταποκρίνεται πλήρως και σέβεται απόλυτα τη νομοθεσία κάτω από την οποία λειτουργεί στην ελληνική επικράτεια. Συνδυάζει όμως όλες τις απαραίτητες διαδικασίες με τη δική σας εξυπηρέτηση και ευκολία. Με γρήγορο, απλό και προπάντων, ασφαλή τρόπο σας παρέχει τη δυνατότητα να απολαύσετε υπεύθυνα και νόμιμα τις υπηρεσίες της, ξεκινώντας από την απαραίτητη ταυτοποίηση του λογαριασμού σας στην πλατφόρμα της.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *