
Το στοίχημα goal/no goal (ή και αμφίσκορο) είναι μία από τις πλέον δημοφιλείς επιλογές και αγορές στο στοίχημα για τους παίκτες. Μετά το τελικό αποτέλεσμα και το under/over, το goal/no goal μπαίνει σε αρκετά κουπόνια στοιχήματος. Σε αυτόν τον οδηγό θα εξηγήσουμε ακόμη και για τους πλέον αρχάριους τι είναι το goal/no goal, πως εφαρμόζεται πως συνδυάζεται με άλλες αγορές σε combo bets, αλλά και πότε είναι η κατάλληλη ή όχι στιγμή για να ποντάρετε σε κάποιο από τα δύο ενδεχόμενα της αγοράς αυτής.
Contents
Παίξε Νόμιμα εδώ Goal/No Goal!
Τι είναι το goal/no goal
To goal ή γκολ/γκολ (αμφίσκορο) αν προτιμάτε είναι το ενδεχόμενο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες στο παιχνίδι. Δεν μας ενδιαφέρει το πόσα γκολ θα σκοράρουν, αρκεί να σκοράρουν και οι δύο. Στον αντίποδα το no goal είναι η αγορά η οποία επιβεβαιώνεται αν σκοράρει μόνο η μία ομάδα, ή καμία ομάδα στο παιχνίδι. Και εδώ δεν μας ενδιαφέρει πόσα γκολ θα σκοράρει η μία ομάδα (αν σκοράρει) από τις δύο. Αρκεί να μη σκοράρει έστω η μία από τις δύο και επιβεβαιώνεται το no goal.
Παράδειγμα:
Ομάδα 1 – Ομάδα 2: Τελικό αποτέλεσμα: 1-1, επιβεβαιώνεται το goal.
Oμάδα 1 – Ομάδα 2: Τελικό αποτέλεσμα: 1-0, επιβεβαιώνεται το no goal.
Το goal/no goal στα combo bets
Είναι πολύ σύνηθες να συνδυάζεται η συγκεκριμένη αγορά και με άλλα ενδεχόμενα στο παιχνίδι. Το πιο δημοφιλές combo σε αυτήν την περίπτωση είναι το goal & Over 2.5, αλλά και το No goal & Under 2.5. Ο λόγος είναι προφανής.
- Στο πρώτο ενδεχόμενο αν κάποιος θέλει να παίξει goal, αλλά θέλει να ανεβάσει την απόδοση με το combo του over 2.5, είναι κάτι αρκετά πιθανό, αφού
χάνει το over μόνο σε περίπτωση που το σκορ μείνει στο 1-1. - Στη δεύτερη εκδοχή, αν βάλουμε το under στο no goal, χάνουμε μόνο αν μία ομάδα σκοράρει από μόνη της τρία γκολ στο ματς.
Βρίσκουμε όμως το no goal/goal και σε άλλες αγορές, όπως για παράδειγμα στο τελικό αποτέλεσμα, ή στη διπλή ευκαιρία, αλλά και στο σύνολο των τερμάτων.
Πότε επιλέγουμε goal
Yπάρχουν δεδομένα και ανάλυση, μελέτη αγώνων που μας επιτρέπουν να ποντάρουμε προς το goal. Αυτά είναι:
- Να είναι επιθετικές και οι δύο ομάδες, αλλά με ευάλωτες άμυνες.
- Να λείπουν βασικοί αμυντικοί ή τερματοφύλακας και στις δύο ή έστω στη μία ομάδα.
- Σε ρεβάνς όπου μία ομάδα κυνηγά ανατροπή σκορ, άρα θα πρέπει να ανοιχτεί από νωρίς
και να αφήσει κενά στην άμυνα. - Η συνολική φόρμα των δύο ομάδων, τόσο συνολικά, όσο και επί μέρους εντός και εκτός
έδρας. - Παράδοση του ζευγαριού.
- Φόρμα των κορυφαίων επιθετικών της κάθε ομάδας.
Πότε επιλέγουμε το no goal
Όπως είναι ευνόητο, έτσι και το no goal έχει τα δικά του στοιχεία τα οποία μας ωθούν να πάρουμε τη συγκεκριμένη επιλογή:
- Αγώνας μεταξύ ομάδων οι οποίες είναι αρκετά ικανές στην άμυνα και ρισκάρουν
ελάχιστα. - Στατιστικά τα οποία μας δείχνουν ότι η συγκεκριμένη επιλογή επιβεβαιώνεται συχνά,
είτε από τη μία, είτε και από τις δύο ομάδες. - Ματς όπου το μεγάλο φαβορί υποδέχεται μία υποδεέστερη ομάδα, η οποία δύσκολα θα
απειλήσει την ανώτερη γηπεδούχο. - Ρεβάνς στην οποία η ισχυρή ομάδα έχει να υπερασπιστεί υπέρ της αποτέλεσμα, οπότε
δεν θα πάρει μεγάλα ρίσκα και θα προσπαθήσει να βγάλει το ματς σε κλειστό ρυθμό. - Παράδοση ζευγαριού τα τελευταία χρόνια.
Παίξε Νόμιμα εδώ Goal/No Goal!
Goal/No Goal συμπέρασμα
Να επιλέγετε πάντα μία επιλογή η οποία να είναι τουλάχιστον στο 1.70-1.80 ως απόδοση. Μιλάμε για μία αγορά διπλής επιλογής. Το στοίχημα είναι παιχνίδι μαθηματικών. Σε μία 2-way
market, ένα ποσοστό επαλήθευσης στο 60% είναι ικανοποιητικό. Για να έχετε κέρδος με αυτό το ποσοστό επαλήθευσής, θα πρέπει κάθε επιλογή να πληρώνει μέσο όρο στο 1.75. Σε
διαφορετική περίπτωση έχετε απώλεια. Διαβάστε προσεκτικά τις ειδήσεις, τα αγωνιστικά νέα, τα στατιστικά και μετά πάρτε την κατάλληλη απόφαση.