Asian Hanticap

Ασιατικό χάντικαπ

Τι είναι τα Asian Handicap

To Asian Hanticap το έχετε ακούσει οι περισσότεροι. Πιθανότατα να έχετε παίξει και σε αυτήν την κατηγορία και μάλιστα αρκετές φορές, χωρίς όμως να το γνωρίζετε. Τι είναι λοιπόν τα ασιατικά χάντικαπ; Ποιες είναι οι λεγόμενες ασιατικές αγορές; Αν έχετε μπει στη διαδικασία να το ψάξετε, τότε σίγουρα έχετε κάνει και το επόμενη βήμα ως παίκτης του στοιχήματος. Διότι πολύ απλά τα Asian Hanticap είναι ίσως από τις πιο συμφέρουσες, για τον παίκτη, αγορές στοιχήματος.

Ασιατικό Χάντικαπ
9.5 / 10
☆☆☆☆☆
★★★★★
Συνολική Βαθμολογία
+21. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΑΙΞΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ. ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ: 210 9237777

Ο λόγος δεν είναι άλλος από το γεγονός ότι η γκανιότα στα ασιατικά παίζει αρκετά χαμηλά. Είναι μία αγορά με μεγάλο ρίσκο και για τον μπουκ γι’ αυτό δεν θα βρείτε Asian Hanticap σε όλες τις νόμιμες στοιχηματικές πλατφόρμες στην Ελλάδα. Λέγονται ασιατικά επειδή η καταγωγή τους μας έρχεται από την Ασία και συγκεκριμένα από την Ινδονησία. Εκεί το ασιατικό χάντικαπ το συναντούμε με την ονομασία Hang Chang.

Παραδείγματα

Για να μην μακρηγορούμε περισσότερο, μετά την απαραίτητη εισαγωγή θα πρέπει να δούμε πως λειτουργεί το ασιατικό χάντικαπ, με παραδείγματα μέσα από τα lines που προσφέρονται. Με αυτόν τον τρόπο θα καταλάβουμε πως λειτουργεί. Η κεντρική ιδέα είναι πως τα τρία ενδεχόμενα (στο ποδόσφαιρο για παράδειγμα που είναι η πιο δημοφιλής επιλογή) γίνονται δύο. Γι’ αυτό αναφέραμε πιο πάνω ότι μπορεί να έχετε παίξει ήδη σε ασιατικό χάντικαπ, αφού η αγορά στο μπάσκετ με το χάντικαπ, πρόκειται ουσιαστικά για ασιατικό στοίχημα στο μισό (0.5). Ας τα δούμε λοιπόν:

Aσιατικό χάντικαπ 0 (AH 0:0)

Ουσιαστικά πρόκειται για το draw no bet ή αν προτιμάτε στην ελληνική του μετάφραση για το Ισοπαλία Όχι Στοίχημα. Ποντάρετε σε μία ομάδα, αν κερδίσει παίρνετε την απόδοση, αν χάσει, το στοίχημα είναι χαμένο, αν έρθει το ματς ισόπαλο δεν χάνετε, αλλά παίρνετε πίσω ακέραιο το ποντάρισμά σας. Αν το επιλέξετε σε ασιατικό 0, τότε ενδεχομένως να το βρείτε και λίγο παραπάνω από το Draw No Bet, αφού η γκανιότα σε αυτήν την αγορά, όπως προαναφέραμε, πέφτει αισθητά.

Aσιατικό χάντικαπ -0.50 ή +0.50

Είναι το πλέον συνηθισμένο χάντικαπ. Προφανώς έχετε ήδη ποντάρει σε αυτό όσοι παίζετε στοίχημα μπάσκετ. Κανένα πρόβλημα και εδώ στη μετάφραση του line. Παίζετε στην ομάδα που θέλετε, αν κερδίσει με ένα γκολ διαφορά ή με 9 πόντους και πάνω, ενώ το χάντικαπ είναι στους 8.5 στοιχηματικά στο μπάσκετ, τότε κερδίζετε. Σε διαφορετική περίπτωση το στοίχημα είναι χαμένο. Ουσιαστικά κι εδώ, όσον αφορά το ποδόσφαιρο, τα τρία ενδεχόμενα γίνονται δύο και γι’ αυτό είθισται να πέφτει αισθητά η γκανιότα. Σε σχέση με το χάντικαπ 0, εδώ δεν υπάρχει ενδεχόμενη επιστροφή του πονταρίσματος, είτε κερδίζετε, είτε χάνετε. 

Aσιατικό χάντικαπ -1/+1

Συνεχίζουμε με τις απλές επιλογές (πριν περάσουμε στις σύνθετες). Ποντάρετε σε μία ομάδα για παράδειγμα στο -1 στο στοίχημα στο ποδόσφαιρο. Πρέπει να κερδίσει με δύο γκολ διαφορά για να πληρωθείτε (ή ακόμη περισσότερα). Αν κερδίσει με ένα γκολ ακριβώς, το σημείο θεωρείται ως Χ και χάνετε. Φυσικά απώλεια υπάρχει και με την ήττα. Είναι ουσιαστικά σαν το ευρωπαϊκό χάντικαπ σε αυτήν την περίπτωση, μόνο που εκεί ανεβαίνει η γκανιότα διότι υπάρχει και το Χ στο χάντικαπ, οπότε η επιλογή είναι τριπλή.

Aσιατικό χάντικαπ -0.25 ή +0.25

Εδώ τα πράγματα λοιπόν είναι κάπως πιο σύνθετα, αλλά όχι τόσο μπερδεμένα, όσο ενδεχομένως να έχετε ακούσει. Με μία καλή εξήγηση, όπως αυτήν που δείτε στον συγκεκριμένο οδηγό τα πράγματα θα σας γίνουν πολύ ξεκάθαρα.

Παράδειγμα με ασιατικό -0.25. Ποντάρετε 100€ στο διπλό με απόδοση 2.00. Αν κερδίσει η φιλοξενούμενη παίρνετε όλο το κέρδος. Αν χάσει, χάνετε το ποντάρισμα. Αν όμως το ματς έρθει ισόπαλο, τότε θα σας επιστραφεί το μισό ποντάρισμα και το άλλο μισό θα χαθεί. Δηλαδή από τα 100€ θα έχετε επιστροφή 50€.

Παράδειγμα με ασιατικό +0,25. Αν παίξετε άσο με +0,25 και κερδίσουν οι γηπεδούχοι, τότε κερδίζετε όλο το ποσό. Αν χάσουν τότε χάνετε τα χρήματά σας και αν το ματς έρθει ισόπαλο παίρνετε πίσω το μισό ποντάρισμα (δηλαδή τα 50€) και τα άλλα 50€ τα πληρώνεστε με την απόδοση, δηλαδή 50×2.00=100€. Θα έχετε συνολική επιστροφή 150€ με ποντάρισμα 100€. Δεν είναι απλό;

Ασιατικό Χάντικαπ
9.5 / 10
☆☆☆☆☆
★★★★★
Συνολική Βαθμολογία
+21. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΑΙΞΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ. ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ: 210 9237777

Aσιατικό χάντικαπ -0.75 ή +0.75

Ας δούμε τώρα και το έτερο δεκαδικό όριο, που είναι το 0,75. Σίγουρα δεν θα σας φανεί τόσο ξένο, εφόσον έχετε ήδη δει το 0,25. Ας δώσουμε όμως και εδώ δύο παραδείγματα, ένα με -0,75 και ένα με +0,75.

Παράδειγμα με ασιατικό -0.75. Ποντάρετε 100€ σε νίκη γηπεδούχων και το ματς έρχεται άσος. Τότε παίρνετε πίσω το μισό ποντάρισμα και το άλλο μισό το πολλαπλασιάζετε με την απόδοση. Αν αυτή δηλαδή ήταν στο δύο, θα λάβετε πίσω τα 50€ και τα άλλα 50€x2.00=100€, συνολική επιστροφή 150€. Αν δεν κερδίσετε χάνετε όλο το ποσό, αν κερδίσει με δύο γκολ και πάνω, έχετε ολόκληρο το κέρδος.

Παράδειγμα με ασιατικό +0.75. Αν πάτε τώρα στο διπλό και δεν θα χάσει η φιλοξενούμενη ομάδα, έχετε ολόκληρο το κέρδος. Αν χάσει με ένα γκολ παίρνετε πίσω το μισό ποντάρισμα, αν χάσει με δύο ή περισσότερα τότε χάνετε όλα τα χρήματά σας.

Συνοψίζοντας το Asian Hanticap είναι μία εξαιρετικά συμφέρουσα, για τον παίκτη, αγορά. Μπορείτε να βρείτε σημαντικές αποδόσεις και να πάρετε καλύψεις στις εκτιμήσεις σας με τα δεκαδικά όρια. Αξίζει να τη δοκιμάσετε και ίσως κολλήσετε στα ασιατικά.

To Bet365 αποτελεί μια εκ των κορυφαίων bookmakers στην Ελλάδα για το Ασιατικό Χάντικαπ.

ο Καλύτερος Bookmker στην Ελλάδα για Ασιατικό Χάντικαπ

Bet365 & Asian Handicap

To Bet365 αποτελεί μια εκ των κορυφαίων bookmakers στην Ελλάδα για το Ασιατικό Χάντικαπ.