Στοιχηματικές

Ακούγονται πολλά κατά διαστήματα, για παράνομες στοιχηματικές σελίδες, συλλήψεις, λέσχες και ότι μπορεί να βάλει ο νους σας. Το πρώτο που θα πρέπει να έχετε στο μυαλό σας αν θέλετε να παίξετε στοίχημα στο διαδίκτυο, είναι να επιλέξετε έναν bookmaker ο οποίος να λειτουργεί νόμιμα στην Ελλάδα. Οι νόμιμοι bookmakers στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή είναι αρκετοί και λειτουργούν με βάση το νόμο 4002/2011.

Νόμιμοι bookmakers στην Ελλάδα

Bet365
Κορυφαία Εταιρία Στοιχηματισμού - Με Πολλές Εκπλήξεις
Goalbet
Πρόγραμμα Ανταμοιβής* για Πιστούς Παίχτες
Novibet
novibet στοιχηματική
Καθημερινές προσφορές* Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ποιοι είναι οι νόμιμοι bookmakers στην Ελλάδα

Αυτή τη στιγμή στη χώρα μας μπορείτε να βρείτε περισσότερα από 15 bet sites, τα οποία λειτουργούν νόμιμα. Τα brand names είναι πολλά, ίσως οι περισσότεροι από εσάς να γνωρίζετε αρκετά από αυτά κι εμείς συνεχώς είμαστε σε εγρήγορση αξιολόγησης και ενημέρωσης. Novibet, Goalbet, Betshop, Stoiximan και Bet365 είναι κάποιες από αυτές στις οποίες μπορείτε να παίξετε νόμιμα, με ασφάλεια και αξιοπιστία.

Πώς θα επιλέξετε τον καλύτερο bookmaker

To πρώτο κριτήριο απαράβατο και απαρέγκλιτο, όπως προαναφέραμε είναι η νομιμότητα και η ασφάλεια ανάλογα με την αρχή αδειοδότησης. Από εκεί και πέρα τα κριτήρια είναι πολλά. Τα κυριότερα εξ’ αυτών είναι: οι αποδόσεις, η ταχύτητα της πλατφόρμας, η ποικιλία των αγορών, το live στοίχημα, η παροχή streaming, οι προσφορές*, η δυνατότητα συναλλαγών στις καταθέσεις και αναλήψεις, τα ενδεχόμενα όρια πονταρίσματος, καθώς και η εξυπηρέτηση πελατών, που πρέπει να είναι δίπλα σας σε ότι πρόβλημα ή απορία προκύψει. Το κάθε ένα από αυτά έχει τη δική του σημασία για τους ευνόητους λόγους και πρέπει να επιλέξετε συνδυαστικά. Για παράδειγμα δεν μπορείτε να επιλέξετε μία εταιρεία που μπορεί να έχει πολύ μεγάλες αποδόσεις, αλλά καθυστερεί να πληρώσει τα κέρδη σας.

Πώς θα κάνετε συναλλαγές

Παίρνουμε την πάσα λοιπόν και πάμε στις συναλλαγές. Δείτε αν η εταιρεία που θα διαλέξετε να παίξετε, έχει διαθέσιμη τη μέθοδο που σας βολεύει. Τα ηλεκτρονικά πορτοφόλια:

  • Skrill
  • Neteller
  • VivaWallet
  • Moneysafe

είναι πολύ δημοφιλή στους παίκτες, διότι είναι πάρα πολύ γρήγορα στις μεταφορές. Από εκεί και πέρα υπάρχει το τραπεζικό έμβασμα, οι κάρτες, καθώς και λιγότερο δημοφιλείς τρόποι, όπως ecopayz, paykasa και άλλοι.

Τι πρέπει να γνωρίζετε για τις προσφορές*

Το www.scorakias.com σέβεται απόλυτα τους κανόνες λειτουργίας, όπως αυτοί ορίζονται από την Ε.Ε.Ε.Π. και το γενικότερο νομικό πλαίσιο. Αν θέλετε να μάθετε για τις προσφορές* οποιασδήποτε εταιρείας, θα πρέπει να δημιουργήσετε λογαριασμό σε αυτήν και να ενημερωθείτε αναλυτικά για το συγκεκριμένο τομέα. Αυτά που πρέπει να προσέξετε πάντως και να γνωρίζετε πριν πάρετε μία προσφορά* είναι κάτω από ποιους όρους δίνεται, καθώς μην ξεχνάτε… καμία εταιρεία δεν χαρίζει χρήματα.