Στοιχηματικές Εταιρίες 2022

Ακούγονται πολλά κατά διαστήματα, για παράνομες στοιχηματικές σελίδες, συλλήψεις, λέσχες και ότι μπορεί να βάλει ο νους σας. Το πρώτο που θα πρέπει να έχετε στο μυαλό σας αν θέλετε να παίξετε στοίχημα στο διαδίκτυο, είναι να επιλέξετε έναν bookmaker ο οποίος να λειτουργεί νόμιμα στην Ελλάδα. Οι στοιχηματικές εταιρίες με μπόνους εγγραφής στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή είναι αρκετές και λειτουργούν με βάση το νόμο 4002/2011.

Νόμιμοι bookmakers στην Ελλάδα

Ποιές είναι οι στοιχηματικές εταιρίες με μπόνους εγγραφής στην Ελλάδα το 2022;

Αυτή τη στιγμή στη χώρα μας μπορείτε να βρείτε περισσότερα από 15 bet sites, τα οποία λειτουργούν νόμιμα. Τα brand names είναι πολλά, ίσως οι περισσότεροι από εσάς να γνωρίζετε αρκετά από αυτά κι εμείς συνεχώς είμαστε σε εγρήγορση αξιολόγησης και ενημέρωσης. Novibet, Betsson, Betshop, Stoiximan και Bet365 είναι κάποιες από αυτές στις οποίες μπορείτε να παίξετε νόμιμα, με ασφάλεια και αξιοπιστία.

Πώς θα επιλέξετε τον καλύτερο bookmaker (Stoiximatikes) για το 2022

To πρώτο κριτήριο απαράβατο και απαρέγκλιτο, όπως προαναφέραμε είναι η νομιμότητα και η ασφάλεια ανάλογα με την αρχή αδειοδότησης. Από εκεί και πέρα τα κριτήρια είναι πολλά. Τα κυριότερα εξ’ αυτών είναι: οι αποδόσεις, η ταχύτητα της πλατφόρμας, η ποικιλία των αγορών, το live στοίχημα, η παροχή streaming, οι προσφορές*, η δυνατότητα συναλλαγών στις καταθέσεις και αναλήψεις, τα ενδεχόμενα όρια πονταρίσματος, καθώς και η εξυπηρέτηση πελατών, που πρέπει να είναι δίπλα σας σε ότι πρόβλημα ή απορία προκύψει. Το κάθε ένα από αυτά έχει τη δική του σημασία για τους ευνόητους λόγους και πρέπει να επιλέξετε συνδυαστικά. Για παράδειγμα δεν μπορείτε να επιλέξετε μία εταιρεία που μπορεί να έχει πολύ μεγάλες αποδόσεις, αλλά καθυστερεί να πληρώσει τα κέρδη σας.

Γιατί πρέπει να επιλέγετε μόνο νόμιμες στοιχηματικές το 2022

Στην Ελλάδα υπάρχει αυστηρός κανονισμός για τις Στοιχηματικές και μάλιστα το 2021 αυτός έγινε ακόμα πιο αυστηρός. Η αρμόδια επιτροπή παιγνίων (ΕΕΕΠ) έχει φροντίσει να “μπλοκάρει” (blacklist stoiximatikes) οσες εταιρίες δεν έχουν άδεια στην Ελλάδα. Αν καταφέρετε και βρείτε κάποια ξένη στοιχηματική εταιρία που δεν έχει άδεια, αλλά η ΕΕΕΠ δεν κατάφερε ακόμα να την μπλοκάρει, σας προτρέπουμε να μην παίξετε σε αυτήν. Είναι παράνομο και κυρίως, μη ασφαλές για εσάς και τα χρήματά σας!

Σε αυτή τη σελίδα μπορείτε να βρείτε την πλήρη λίστα με τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες με μπόνους εγγραφής (stoiximatikes) στην Ελλάδα το 2021 και το ιδανικό είναι να κάνετε εγγραφή σε όλες ώστε να έχετε τα εξής πλεονεκτήματα

Γιατί να κάνω εγγραφή σε όλες τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα το 2022

Η κάθε στοιχηματική (stoiximatiki) εχει διαφορετικά πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Καλό είναι να κάνετε την εγγραφή σας σε όλες ώστε:

  • Να μπορείτε να συγκρίνετε αποδόσεις και να διαλέγετε την καλύτερη
  • Να έχετε καταθέσει χρήματα σε όλες ώστε να μπορείτε να κάνετε σωστό bankroll management και να μην χάνετε ευκαιρίες
  • Να απολαμβάνετε τα bonus και τις προσφορές όλων των στοιχηματικών εταιριών
  • Να μπορείτε να παίξετε σε όλα τα προσφερόμενα από τις στοιχηματικές αθλήματα

Πώς θα κάνετε συναλλαγές στις στοιχηματικές εταιρίες το 2022

Παίρνουμε την πάσα λοιπόν και πάμε στις συναλλαγές. Δείτε αν η εταιρεία που θα διαλέξετε να παίξετε, έχει διαθέσιμη τη μέθοδο που σας βολεύει. Τα ηλεκτρονικά πορτοφόλια:

  • Skrill
  • Neteller
  • VivaWallet
  • Paypal

είναι πολύ δημοφιλή στους παίκτες, διότι είναι πάρα πολύ γρήγορα στις μεταφορές. Από εκεί και πέρα υπάρχει το τραπεζικό έμβασμα, οι κάρτες, καθώς και λιγότερο δημοφιλείς τρόποι, όπως ecopayz, paykasa και άλλοι.

Τι πρέπει να γνωρίζετε για τις προσφορές*

Το www.scorakias.com σέβεται απόλυτα τους κανόνες λειτουργίας, όπως αυτοί ορίζονται από την Ε.Ε.Ε.Π. και το γενικότερο νομικό πλαίσιο. Αν θέλετε να μάθετε για τις προσφορές* οποιασδήποτε εταιρείας, θα πρέπει να δημιουργήσετε λογαριασμό σε αυτήν και να ενημερωθείτε αναλυτικά για το συγκεκριμένο τομέα. Αυτά που πρέπει να προσέξετε πάντως και να γνωρίζετε πριν πάρετε μία προσφορά* είναι κάτω από ποιους όρους δίνεται, καθώς μην ξεχνάτε… καμία εταιρεία δεν χαρίζει χρήματα.