Νέα και Τελευταίες Εξελίξεις στον Αθλητισμό

Η Αθήνα, το Κάουνας, το Βίλνιους και η Μόσχα είναι, σύμφωνα με τη «Gazzetta dello Sport», οι πόλεις που εξετάζει η EuroLeague για να συνεχιστεί η διοργάνωση, όταν κοπάσει η πανδημία του κορονοϊου.

«Θέλω να συνεχίσουμε τις διοργανώσεις μας, ίσως χωρίς τον κόσμο. Η τηλεόραση θα τους δώσει αυτό που χρειάζονται, ειδικά σε αυτή τη δύσκολη περίοδο. Θα το κάνουμε, μόνο όμως όταν υπάρχουν οι σωστές προϋποθέσεις για όλους τους συμμετέχοντες. Δεν θα ρισκάρουμε, όταν αυτό είναι εγγυημένο, τότε θα επιστρέψουμε για να συνεχιστεί η σεζόν.

Αν, με το καλό, φανεί το φως στην άκρη του τούνελ, θα πρέπει στη συνέχεια να αποφασιστεί αφενός το format με το οποίο θα ολοκληρωθεί η σεζόν, αφετέρου σε ποιες πόλεις, καθώς μοιάζει απίθανο να επιστρέψουμε στην πλήρη κανονικότητα. Θα χρειαστούμε αρένες έτοιμες για αγώνες της EuroLeague», υπογράμμισε ο ισχυρός άνδρας της Ζόρντι Μπερτομέου και οι Ιταλοί θεωρούν ότι οι δύο λιθουανικές πόλεις και οι πρωτεύουσες των Ελλάδας και Ρωσίας συγκεντρώνουν αρκετές πιθανότητες για να φιλοξενήσουν το υπόλοιπο της κανονικής περιόδου και την τελική φάση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *