Scorakias & Social Media

Τα social media είναι αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας των ανθρώπων. Μέσω αυτών ενημερώνονται, διασκεδάζουν, εκφράζονται. Σε όλους τους τομείς. Από πιο προσωπικές στιγμές, μέχρι γνώμες και απόψεις επί παντός επιστητού. Εμείς όμως θα σταθούμε στο αγαπημένο μας στοίχημα. Ο Scorakias στα Social Media λοιπόν είναι μία ιστορία πολύ γλυκιά με ρίζες που μας έφεραν ως εδώ και πάντα με μεγάλο όπλο τη δική σας αγάπη, αυτή των πιστών ακολούθων του scorakia.

Γιατί Scorakias & Social Media πάνε Πακέτο;

O πρώτος λόγος έχει να κάνει με το ξεκίνημα του scorakias.com. Όλα άρχισαν από την προσπάθειά μας σε μία σελίδα facebook. Από εκεί ξεκίνησαν τα πάντα. Η δική σας αγάπη και ανταπόκριση, στα tips, τις προτάσεις και τα άρθρα μας, γιγάντωσε τη δυναμική του scorakia. Και κάπως έτσι γεννήθηκε η ιδέα της ιστοσελίδες στην οποία είστε τώρα. Ο Scorakias στα Social Media έγραψε και συνεχίζει να γράφει τη δική του ιστορία. Παράλληλα όμως πλέον τρέχει και το www.scorakias.com. Αυτό το οποίο επίσης μεγαλώνει μέσα από τη δική σας στήριξη και τη δική μας προσπάθεια. Σχέση άρρηκτα συνδεδεμένη. Αυτή η σύντομη ανασκόπηση πιστεύουμε ότι απαντά με τον καλύτερο τρόπο τον λόγο που scorakias & social media πάνε πακέτο.

Tips με Αγάπη & Μεταμεσονύχτια

Η μάχη του στοιχήματος είναι δύσκολη και θέλει προσοχή. Πώς να επιλέξετε τον κατάλληλο μπουκ, πώς θα καταθέσετε, πώς θα λύσετε το πρόβλημα που έχετε με κάποια πλατφόρμα. Όταν λοιπόν κάνετε εγγραφή μέσα από κάποιο από τα μπάνερ του scorakia, τότε είμαστε κοντά σας σε οποιοδήποτε θέμα προκύψει μέχρι εκεί που φυσικά μπορεί να φτάσει η αρμοδιότητά μας. Αυτό είναι πολύ σημαντικό, αλλά ακόμη πιο σημαντικά είναι τα tips. Αυτό ψάχνουμε όλοι στο στοίχημα. Τη σωστή μελέτη, προσέγγιση, πρόταση. Ξεκάθαρη, χωρίς προχειρότητα και υστεροβουλία. Στο www.scorakias.com μπορείτε λοιπόν να διαβάσετε tips με μεγάλη υπευθυνότητα και φυσικά, γιατί όχι, ναι θα το πούμε όπως, είναι με αγάπη για ότι κάνουμε. Αγγίζοντας φυσικά και τα λημέρια από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού και τον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ, έχουμε και tips μεταμεσονύχτια, μόνο όμως όταν υπάρχει κάτι πραγματικά κάτι καλό. Στον scorakia ποτέ δεν προτείνουμε για να… προτείνουμε. Το στοίχημα δεν χρειάζεται ζόρι και υπερβολές, αλλά σύνεση και μέτρο.

Επιλέξτε τον Καλύτερο Bookmaker

Βόλτα στο Facebook ή το Twitter με Βάρκα τα κέρδη

Μία βόλτα λοιπόν στην ιστοσελίδα του scorakia θα σας πείσει. Κι αν δεν έχετε χρόνο να ανατρέχετε σε προηγούμενες μέρες για να δείτε τα tips αρκεί να κάνετε μία επίσκεψη, μία βόλτα αν θέλετε στο facebook. Μία βόλτα με βάρκα τα κέρδη, αφού όπως θα διαπιστώσετε με αποδείξεις, εκεί υπάρχουν τα πάντα. Τόσο από τις δικές μας αναρτήσεις, όσο και από τα σχόλια και τις αναρτήσεις των πιστών μας ακολούθων. Εξάλλου όπως διαβάσατε ανωτέρω, ο Scorakias από το facebook ξεκίνησε, μέσω των social media ήρθε κοντά σας και οι πρώτες αγάπες είναι και οι πιο δυνατές, αυτές που δεν ξεχνιούνται ποτέ.

Εκτός βέβαια απο το αγαπημένο μας Facebook, τον Scorakia μπορείτε να τον βρείτε και στο Twitter όπου και εκεί θα βρείτε όλα τα Προγνωστικά μας αλλά και Συμβουλές γύρω απο το στοίχημα.

Κερδίζει ο Scorakias;

Ο καθένας μπορεί να πει και να δηλώσει ότι θέλει. Όχι όμως εδώ. Στον scorakia τα αποτελέσματα, τα άρθρα, οι αναλύσεις, τα στατιστικά μιλούν από μόνα τους. Μπαίνοντας στη σελίδα μας και διαβάζοντας τις αναλύσεις των tipster μας θα διαπιστώσετε και μόνοι σας αν κερδίζει ο scorakias. Και για να είμαστε πιο ακριβείς, επειδή το στοίχημα είναι ρίσκο, δεν είναι κατάθεση στην τράπεζα και η λέξη «κερδίζει» μπορεί να γίνει επικίνδυνη αν χαθεί το μέτρο, θα σας πούμε ότι ο scorakias δημιουργεί προϋποθέσεις. Οι tipster του διαβάζουν σωστά, προτείνουν υπεύθυνα, δεν δίνουν ματς απλά για να γράψουν κάτι. Και όταν το κάνεις αυτό στο στοίχημα, σίγουρα προστατεύεις πολύ καλά το κεφάλαιό σου και μακροχρόνια θα βγεις ίσως και νικητής στον δύσκολο στίβο του online betting.