Το πρωτάθλημα Εσθονίας συνεχίζεται και υπάρχει το απόγευμα (19:00) ένα παιχνίδι που μοιάζει με γρίφο αλλά δεν είναι. Η Ταλίνα Κάλεβ που ηττήθηκε 8-1 εντός έδρας στην πρεμιέρα από την Πάιντε (7 Μαρτίου έγινε εκείνο το ματς) επανέρχεται με νέο προπονητή τον Λίιβο Λέετμα απέναντι στην Τρανς Νάρβα. Το γεγονός ότι παίζει πάλι εντός δεν λέει τίποτα.

Ταλίνα Κάλεβ - Τρανς Νάρβα

Ταλίνα Κάλεβ - Τρανς Νάρβα / 2Χ & goal/goal / 1,88

Η Ταλίνα δεν πείθει ότι μπορεί να κερδίσει, ούτε φαίνεται να έχει σοβαρές πιθανότητες για την ισοπαλία. Χάνει εντός από την Τρανς εδώ και έξι χρόνια, ενώ στην οκταετία έχει μία νίκη και επτά ήττες. Παρόλα αυτά μπορεί (πάλι) να σκοράρει.

ΠΑΙΞΕ ΝΟΜΙΜΑ ΣΤΗΝ BETSHOP

Ψάξαμε αρκετά τις επιλογές και τις αποδόσεις. Συντηρητικοί, όπως πάντα, καταλήξαμε ότι το Χ2 με goal/goal στο 1,88 είναι μάλλον ο πιο καλός συνδυασμός. Η Ταλίνα δεν πείθει ότι μπορεί να κερδίσει, ούτε φαίνεται να έχει σοβαρές πιθανότητες για την ισοπαλία. Χάνει εντός από την Τρανς εδώ και έξι χρόνια, ενώ στην οκταετία έχει μία νίκη και επτά ήττες. Παρόλα αυτά μπορεί (πάλι) να σκοράρει.

Η Τρανς έρχεται επίσης από ήττα στην πρεμιέρα (0-1 από τη Νόμε Κάλιου) αλλά τώρα θα βρει απέναντί της μια ευάλωτη άμυνα, που είναι άγνωστο τι μπόρεσε να αλλάξει εν μέσω κορονοϊού. Υπομονή και σύνεση…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *