Σωστό διάβασμα αλλά χωρίς ταμείο στο χθεσινό Γκιμαράες – Σπόρτινγκ στην Πορτογαλία, όπου οι τερματοφύλακες μετατράπηκαν σε Αη – Βασίληδες Ιούνιο μήνα. Από δική τους ευθύνη φτάσαμε στο over 3,5 σε ένα ματς που οι δύο ομάδες ήταν φανερά επηρεασμένες από τη διακοπή.

Αβες - Μπελενένσες

Αβες - Μπελενένσες / 2 & Under 3,5 / 3,11

Σε άδειες εξέδρες δεν υφίσταται παράγοντας έδρα, ενώ ο Πετίτ έχει καταφέρει να βελτιώσει σε μεγάλο βαθμό την Μπελενένσες. Λατρεύουμε τα combo και η επιλογή μας πέρα από το «διπλό» είναι με under 3,5 γκολ στο 3,11.

ΠΑΙΞΕ ΝΟΜΙΜΑ ΣΤΗΝ BETSHOP

Και απόψε πάντως θα επιμείνουμε πορτογαλικά, ποντάροντας στην ανωτερότητα και το κίνητρο που έχει η Μπελενένσες (αν νικήσει, θα βρεθεί στο +10 από τη ζώνη του υποβιβασμού) απέναντι στην ξεγραμμένη και ουραγό Άβες. Σε άδειες εξέδρες δεν υφίσταται παράγοντας έδρα, ενώ ο Πετίτ (φωτό) έχει καταφέρει να βελτιώσει σε μεγάλο βαθμό τη φιλοξενούμενη ομάδα, ιδίως σε ό,τι έχει να κάνει με την αμυντική λειτουργία.

Λατρεύουμε τα combo και η επιλογή μας πέρα από το «διπλό» είναι με under 3,5 γκολ στο 3,11. O Covid-19 είναι φανερό πάντως ότι έχει επηρεάσει ποδοσφαιρικά όλο τον πλανήτη, με την απότομη διακοπή των πρωταθλημάτων, οπότε όσο πιο γρήγορα τον αποχαιρετίσουμε τόσο καλύτερα θα είναι για τις στοιχηματικές επιλογές μας.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *