Live Streaming

Είναι μαζί με το cash-out από τις πλέον αγαπημένες υπηρεσίες των στοιχηματικών για τους παίκτες. Το live streaming είναι η ζωντανή μετάδοση αθλητικών αναμετρήσεων μέσα από τον στοιχηματικό σας λογαριασμό. Έτσι το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συνδεθείτε στον online bookmaker που διατηρείτε έναν στοιχηματικό λογαριασμό και να επιλέξετε κάποιον από τους αγώνες που έχουν πάνω το εικονίδιο της τηλεόρασης. Τότε η εικόνα είναι μπροστά σας, εφόσον έχετε ένα μικρό υπόλοιπο μέσα στον λογαριασμό σας (0.10€) ή έχετε ποντάρει σε κάποιον αγώνα το τελευταίο 24ώρο. Επίσης η υπηρεσία είναι δωρεάν σε όλους τους νόμιμους book, αλλά αυτές οι δύο προϋποθέσεις είναι σχεδόν πάντα απαραίτητες.

Ποιες είναι οι Καλύτερες Πλατφόρμες Live Steaming

Η ζωντανή μετάδοση αγώνων είναι λόγος για να επιλέξει ή να απορρίψει ο παίκτης μία πλατφόρμα. Γι’ αυτό οι online νόμιμοι μπουκ στην Ελλάδα έχουν επενδύσει πολύ σε αυτήν την υπηρεσία. Γι’ αυτό ξεχωρίσαμε για εσάς τις τρεις κορυφαίες πλατφόρμες με ζωντανή μετάδοση στην Ελλάδα, οι οποίες μάλιστα προσφέρουν και το live streaming στο κινητό και είναι οι εξής:

Novibet : Όταν μπορείτε να δείτε από Μπουντεσλίγκα μέχρι Serie A και τα μαγικά κόλπα του Ρονάλντο, αλλά και πολλές ακόμη λίγκες, τόσο σε ποδόσφαιρο, όσο και σε μπάσκετ, αλλά και άλλα αθλήματα, τότε δεν μπορείς παρά να είσαι, ως παίκτης, ικανοποιημένος. Γιατί η Novibet έχει επενδύσει αρκετά τα τελευταία χρόνια στο live streaming και η αλήθεια είναι πως η βελτίωσή της είναι παραπάνω από αισθητή.

Live Streaming HD Novibet

Live Streaming HD Novibet

Premier League & Primera Divesion
Εξαιρετικό Mobile Live Streaming
Όλη η Super League στο πιάτο σας

Live Streaming HD Novibet

Stoiximan : Ο Stoiximan έχει μία κορυφαία υπηρεσία στο live streaming. Παίζει κι αυτός με Μπουντεσλίγκα, Serie A, La Liga, αλλά και σε άλλες λίγκες, όπως είναι το Βέλγιο και η Ολλανδία και γενικά έχει μπάλα, αλλά και τα υπόλοιπα αθλήματα από όλον τον κόσμο. Επίσης σημαντικό βάρος έχει ρίξει και στο μπάσκετ, ενώ θα δείτε και μεγάλα παιχνίδια τένις.

Live Streaming HD Stoiximan

Live Streaming HD Stoiximan

Μόνο με Λογαριασμό στον Stoiximan
Πάνω από 100000 Events κάθε εβδομάδα
Απολαύστε τα αγαπημένα σας Ποδοσφαρικα γεγονότα

Live Streaming HD Stoiximan

Bet365: Είναι από τους κορυφαίους μπουκ παγκοσμίως και ένα από τα μεγαλύτερα brand names που υπάρχουν στον χώρο του διαδικτυακού στοιχήματος. Δεν θα μπορούσε λοιπόν να μην ξεχωρίζει η Bet365 και για την ζωντανή μετάδοση που προσφέρει. Έχει περισσότερες από 140.000 αναμετρήσεις μέσα στον χρόνο, με τα τρία κορυφαία πρωταθλήματα που προαναφέρθηκαν (Ισπανία, Γερμανία, Ιταλία) και κάλυψη με παγκόσμια εμβέλεια. Δυνατή και στο μπάσκετ, ενώ μπορείτε να δείτε ακόμη σνούκερ, χόκεϊ επί πάγου και πολλά ακόμη αθλήματα. Επίσης εξαιρετικό είναι το προϊόν της ως live streaming και στις ιπποδρομίες. Έτσι σίγουρα θα σας καλύψει απόλυτα.

Live Streaming HD Bet365

Live Streaming HD Bet365

Κάντε Εγγραφή και Λογαριασμό στην Bet365
Μεγάλος αριθμός από Events κάθε εβδομάδα
Δημοφιλή Mobile Πλατφόρμα για Live Streaming

Live Streaming HD Bet365

Bet365 – για όσους γνωρίζετε αγγλικά μπορείτε να δείτε και τις ακόλουθες οδηγίες

Για ποιους λόγους οι Έλληνες παρακολουθούν τα παιχνίδια σε Live Streaming?

Οι παίκτες του στοιχήματος και ιδιαίτερα οι Έλληνες παίκτες λατρεύουν να βλέπουν ματς σε live streaming. H ψυχαγωγία είναι ο πρώτος, ο πλέον προφανής, αλλά και συνάμα απαραίτητος λόγος, ώστε το παιχνίδι να είναι υπεύθυνο και να γίνεται μέσα σε ασφαλή πλαίσια. Όμως υπάρχει κι άλλος ένα λόγος πολύ σημαντικός επίσης και έχει να κάνει με  το παιχνίδι του στοιχήματος και με το ρίσκο που παίρνετε στο κεφάλαιό σας.

Το στοίχημα δεν είναι ΛΟΤΤΟ, Τζόκερ, ή ΚΙΝΟ. Επίσης δεν είναι φρουτάκια ή ρουλέτα. Δεν τα υποτιμούμε τα συγκεκριμένα παιχνίδια, απλά αναφέρουμε ότι έχουν διαφορετική προσέγγιση και λειτουργία. Όμως αν θέλετε να παίξετε στοίχημα και ιδιαίτερα στο live, τότε πρέπει οπωσδήποτε να παρακολουθείτε το παιχνίδι πάνω στο οποίο θέλετε να ποντάρετε, αλλιώς δεν υπάρχει κανένας άλλος λόγος να το κάνετε γιατί θα είναι τυφλός τζόγος. Έτσι λοιπόν το live streaming σας δίνει τη δυνατότητα να βλέπετε την εξέλιξη της αναμέτρησης πάνω στην οποία έχετε ποντάρει, ή προτίθεστε να το πράξετε. Και μέσω αυτής της δυνατότητας μπορείτε να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα και να αποφασίσετε με ποιον τρόπο θα κινηθείτε και προς ποια κατεύθυνση.

Έχοντας την ζωντανή μετάδοση ανοικτή στον στοιχηματικό σας λογαριασμό και δίπλα τις αποδόσεις, δεν χάνετε χρόνο. Έτσι δεν χρειάζεται να παρακολουθείτε την εξέλιξη του αγώνα σε τηλεόραση ή γενικότερα σε άλλη οθόνη. Μέσα στον online book έχετε τα πάντα, ότι χρειάζεστε για να κάνετε παιχνίδι στο live betting. Γι’ αυτόν τον λόγο δεν είναι υπερβολή να πούμε πως είναι το απόλυτο εργαλείο για να ποντάρετε ζωντανά. Και φυσικά για να διασκεδάσετε και να απολαύσετε μπάλα ή ότι άλλο σας αρέσει.

Social Media & Live Streaming. Γίνεται;

Ιδιαίτερα αναφορά γίνεται τελευταία σε αυτό το ενδεχόμενο. Έτσι στη χώρα μας και με βάση το νομοθετικό πλαίσιο όπως αυτό ορίζεται και ελέγχεται από την Ε.Ε.Ε.Π. θα μπορούσαμε να πούμε πως τα πράγματα είναι αρκετά πολύπλοκα. Τουλάχιστον όσον αφορά το Live streaming μέσω social media που μπορεί να συνδυαστεί με το στοίχημα. Προς το παρόν δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα και δεν είμαστε και τόσο σίγουροι ότι θα υπάρξει στο άμεσο μέλλον. Γιατί περάν αυτού που αναφέραμε, σίγουρα θα υπάρχει οικονομικό ζήτημα, όσον αφορά και τα δικαιώματα εικόνας από την εκάστοτε λίγκα. Όμως τα πάντα γίνονται όσο η τεχνολογία εξελίσσεται και τα πράγματα αλλάζουν.