Live Betting

Πρόκειται για την πεμπτουσία του αθλητικού στοιχήματος. Το live-stoixima τραβά πάνω του τον μεγαλύτερο τζίρο και είναι απόλυτα λογικό. Από τη στιγμή που οι book το έβαλαν στη ζωή των παικτών το παιχνίδι εκτοξεύτηκε.

Bet365
Κορυφαία Εταιρία Στοιχηματισμού - Με Πολλές Εκπλήξεις
Stoiximan
Best Mobile Operator για το 2019
Betshop
Με την Betshop παίζουμε και στα Εθνικά Πρωταθλήματα
Goalbet
Πρόγραμμα Ανταμοιβής* για Πιστούς Παίχτες
Novibet
*Cash Out, πριν σπάσει! *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Αυτό συμβαίνει εύλογα καθώς μπορεί να συνδυαστεί το ποντάρισμα με την εξέλιξη του αγώνα, τον οποίο κατά πάσα πιθανότητα παρακολουθεί ο παίκτης που θέλει να βάλει τα λεφτά του. Έτσι λοιπόν με το ματς να είναι σε πλήρη εξέλιξη σας δίνεται η δυνατότητα με το live-stoixima να εκτιμήσετε τι πρόκειται να γίνει στην επόμενη φάση, ή στο δεύτερο ημίχρονο, ή προς το τέλος του αγώνα. Να δείτε κάποια ανατροπή ή να παίξετε για το επόμενο γκολ και πολλά άλλα. Οι αγορές στο live είναι πραγματικά ανεξάντλητες και πολλές φορές αρκετά ευφάνταστες από τις εταιρείες.

Τι πρέπει να γνωρίζετε για το Live stoixima

Όσο συναρπαστικό είναι και όσο προσοδοφόρο μπορεί να αποδειχτεί, άλλο τόσο υπάρχουν και σημεία που πρέπει να προσέξετε όταν παίζετε live stoixima. Ας δούμε λοιπόν τι πρέπει να γνωρίζετε πριν πέσετε στη μάχη του live betting.

  • Παίξτε μόνο σε ότι βλέπετε. Αυτός είναι απαράβατος κανόνας. Δεν γίνεται να ποντάρετε ζωντανά αν δεν βλέπετε το παιχνίδι. Είναι τεράστιο λάθος. Για να έχετε άποψη για ένα παιχνίδι, να εκτιμήσετε τι πρόκειται να γίνει στον χρόνο που απομένει και ανάλογα να ποντάρετε τα χρήματά σας, θα πρέπει να έχετε εικόνα. Το live streaming που προσφέρουν πολλές εταιρείες, είναι ένα χρήσιμο εργαλείο στη μάχη του ζωντανού στοιχήματος. Σε αντίθετη περίπτωση θα πρέπει να βλέπετε το ματς τηλεοπτικά και ανάλογα να κινηθείτε, εφόσον πιστέψετε ότι υπάρχει στοιχηματική ευκαιρία.
  • Σεβασμός και διαχείριση στο κεφάλαιο. Αυτός είναι γενικότερα ένας απαράβατος κανόνας στο στοίχημα, ισχύει όμως πολύ περισσότερο για το live betting. Εδώ οι εξελίξεις τρέχουν με γοργό ρυθμό και μπορεί να σας παρασύρουν. Δεν θα αρχίσει το ματς… έχει ήδη αρχίσει, οπότε προσέξτε «μην σας πάρει η μπάλα». Ένας άγραφος αλλά πολύ χρήσιμος νόμος είναι να μην ποντάρετε ποτέ ποσό μεγαλύτερο του 10% από το κεφάλαιό σας στο live. Μην σκεφτείτε ότι αυτή είναι η μοναδική ευκαιρία και δεν θα υπάρξει άλλη. Ευκαιρίες θα υπάρχουν πάντα, παιχνίδια θα ξεκινάνε το ένα μετά το άλλο και θα μπορείτε να παίξετε εκεί που νομίζετε ότι πρέπει, αρκεί να έχετε χρήματα. Παίζοντας μάξιμουμ το 10% του κεφαλαίου σας, θα έχετε διαθέσιμη κάβα, τουλάχιστον για 10 πονταρίσματα.
  • Μην παίζετε με τον χρόνο. Χρησιμοποιήσαμε λίγο πιο πάνω τη φράση… «μην σας πάρει η μπάλα». Ουσιαστικά αυτό ταυτίζεται πάρα πολύ με τον χρόνο. Στο live μπορείτε να παίξετε τα πάντα. Το τι θα γίνει στην επόμενη φάση, ποιος θα κερδίσει το επόμενο φάουλ, το κόρνερ, ποιος θα δει κίτρινη κάρτα και άλλα πολλά. Επίσης τα χρονοδιαστήματα μοιράζονται ανά 5λεπτό, 10λεπτό, 15λεπτό, μισάωρο, ημίχρονο, γενικότερα μπορείτε να βρείτε ότι βάζει το μυαλό σας. Μην μπείτε στη διαδικασία του να προλάβετε κάτι. Παίξτε μόνο σε ότι πραγματικά πιστεύετε κι όχι για να μην περάσει κάτι που ενδεχομένως να είναι καλό, αλλά δεν είστε απόλυτα πεπεισμένος ότι αξίζει να ποντάρετε σε αυτό.
  • Σταματήστε την κατάλληλη στιγμή, κλειδώστε τα κέρδη σας. Πρόκειται για δύο κινήσεις πολύ σημαντικές. Θα πρέπει να ξέρετε πολύ καλά πότε να αποχωρήσετε από το ζωντανό στοίχημα. Καλό θα ήταν να έχετε ορίσει και ένα ενδεχόμενο ταβάνι κέρδους. Μόλις το φτάσετε σταματήστε. Κι αύριο μέρα είναι. Η διάρκεια τρώει τον παίκτη. Επίσης θα πρέπει να μάθετε πότε είναι ευκαιρία και αξίζει να χρησιμοποιήσετε το cash out. Δηλαδή να κλείσετε το στοίχημά σας πριν τελειώσει το ματς, εξασφαλίζοντας τα κέρδη σας (ακόμη και λιγότερα) ή μειώνοντας ενδεχόμενη απώλεια αν το παιχνίδι δεν πηγαίνει καλά!
  • Aς δούμε λοιπόν λίγα πράγματα για το cash out και πως μπορεί να βοηθήσει στο Live betting. Αν το στοίχημα πηγαίνει καλά και η ομάδα την οποία έχουμε επιλέξει κερδίζει πρέπει να σκεφτούμε το ενδεχόμενο του cash οut, πάντα όμως ανάλογα με την εξέλιξη του αγώνα. Τι εννοούμε; Αν το σκορ είναι υπέρ μας και η ομάδα μας πιέζει κι ο αντίπαλος παίζει με 10 παίκτες, τότε καλό θα είναι ενδεχομένως να πάρουμε ένα ρίσκο και να αφήσουμε το ματς να τελειώσει. Σε περίπτωση όμως που η αντίπαλη ομάδα πιέζει για την ισοφάριση ή η αποβολή είναι εις βάρος του πονταρίσματός μας, τότε καλό θα είναι να πάρουμε τα χρήματα και να φύγουμε. Επίσης το ίδιο πρέπει να πράξουμε, ανάλογα με τις εξελίξεις δηλαδή και σε περίπτωση που το ματς έχει στραβώσει για τα καλά. Τότε με το cash out περιορίζουμε τις απώλειες και παίρνουμε μέρος του πονταρίσματός μας πίσω. Όλα αυτά φυσικά όπως διαβάσατε και στην αρχή του άρθρου πάντα και μόνο με τη βοήθεια του live streaming. Το cash out και το live streaming είναι δύο ισχυροί σύμμαχοι στη μάχη που δίνει ο παίκτης με το ζωντανό στοίχημα. Είναι δύο πολύτιμα εργαλεία που αν χρησιμοποιηθούν σωστά προσφέρουν μεγάλη βοήθεια.
  • Ελέγξτε το συναίσθημα. Παραδοσιακά, ή θεμελιωδώς αν προτιμάτε, το συναίσθημα δεν είναι ποτέ καλός σύμβουλος στο στοίχημα. Γενικότερα ακόμη, δεν οδηγεί σε καλές εξελίξεις όταν μιλάμε για οικονομικές συναλλαγές. Μιας όμως και εδώ μιλάμε για στοίχημα, ας μείνουμε σε αυτό. Δεν έχει καμία σημασία τι ομάδα είσαι, ή ποια χώρα θες να κατακτήσει το Μουντιάλ. Το μόνο που έχει νόημα και ουσία όταν ρισκάρετε τα χρήματά σας είναι ποια έχει τις καλύτερες πιθανότητες με βάση τη λογική. Τόσο απλά. Online betting και ιδιαίτερα live stoixima, παίζουμε με τα δεδομένα, έτσι όπως τα έχουμε αναλύσει εμείς, ή τα έχουμε διαβάσει από αυτούς που εμπιστευόμαστε. Η λογική πάνω από όλα. Τόσο στα αγωνιστικά δεδομένα, όσο και στα οικονομικά ρίσκα.
  • Απαγορεύεται το ρεφάρισμα. Αυτός είναι γενικότερος κανόνας όταν μιλάμε για ρίσκο, τζόγο, στοίχημα. Πείτε το όπως θέλετε. Ιδιαίτερα όμως στο live που η κατάσταση μπορεί να ξεφύγει ακόμη πιο εύκολα λόγω έντασης και αδρεναλίνης, αυτός ο κανόνας πρέπει να καταστεί απαράβατος. Μην τρελαίνεστε αν στραβώσει ένα ποντάρισμα. Ηρεμήστε. Σκεφτείτε. Περιμένετε τον επόμενο αγώνα, αν δεν υπάρχει κάτι πραγματικά καλό στο ματς που ήδη ποντάρατε και χάσατε. Αν σκεφτείτε ότι μέχρι το παιχνίδι να φτάσει στο 90′ θα πρέπει να είστε με θετικό πρόσημο, ή έστω να έχετε πάρει τα χρήματα που χάσατε πίσω, κοινώς να ρεφάρετε, τότε το πιθανότερο είναι ότι θα χάσετε πάρα πολλά.

Συνοψίζοντας μπορούμε να πούμε ότι το live betting είναι ξεκάθαρα ότι πιο συναρπαστικό υπάρχει στο στοίχημα, αλλά θέλει πλάνο, τακτική, στρατηγική και πάνω από όλα καθαρό μυαλό. Οι ευκαιρίες δεν τελειώνουν ποτέ. Κι αν φύγει μία… θα έρθει κάποια άλλη, αρκεί εμείς να είμαστε συγκεντρωμένοι και ήρεμοι για να την εκμεταλλευτούμε προς όφελός μας και όχι να μας κάνει ζημιά.