8
Παίξε νόμιμα
21+ Παίξε Υπεύθυνα | Αρμόδιος ρυθμιστής MGA

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ - DIVINE FORTUNE MEGAWAYS

Κολώνες: 6

Γραμμές Πληρωμής: 117.649

RTP: 96.09

Πάροχος: NetEnt

Ελάχιστο Ποντάρισμα: 0.10

Μέγιστο Ποντάρισμα: 100

Scatter: NAI

Freespins Πληρωμής: NAI

Jackpot: ΟΧΙ

Κριτική αξιολόγηση του DIVINE FORTUNE MEGAWAYS

Ένα από τα θρυλικότερα slots της NetEnt που στηρίζεται στους μύθους της Αρχαίας Ελλάδας έχει αναβαθμιστεί σημαντικά: μιλάμε φυσικά για το Divine Fortune Megaways! Η νέα αυτή έκδοση είναι βασισμένη στη μηχανική Megaways, όπου 6 κύλινδροι μπορούν να δημιουργήσουν έως 117.649 τρόπους νίκης σε οποιαδήποτε περιστροφή!

Θέμα του DIVINE FORTUNE MEGAWAYS

Οπτικοακουστικά μιλώντας, πρόκειται για ένα καθηλωτικό φρουτάκι. Με θεματολογία από την Αρχαία Ελλάδα, σας επιτρέπει να βυθιστείτε σε έναν κόσμο μυθικών πλασμάτων, χρυσών νομισμάτων και θρυλικών κερδών! Με μια άκρως μυστηριακή μουσική υπόκρουση, οι κύλινδροι που περιβάλλονται από δύο μαρμάρινα αγάλματα περιλαμβάνουν τα σύμβολα χαμηλών πληρωμών 10 έως Α, αλλά και γνώριμες μορφές της ελληνικής μυθολογίας: τον αετό, το λιοντάρι, τον Μινώταυρο και τη Μέδουσα, με την τελευταία να αποτελεί το πιο επικερδές σύμβολο.

Ο φτερωτός Πήγασος είναι το Wild του παιχνιδιού και αντικαθιστά όλα τα υπόλοιπα σύμβολα – πλην του Scatter – σε νικηφόρους συνδυασμούς.

Η θεωρητική μέση επιστροφή στον παίκτη (RTP) βρίσκεται στο τίμιο 96.09%.

Χαρακτηριστικά του DIVINE FORTUNE MEGAWAYS

Το Divine Fortune Megaways έρχεται με κάποιες στάνταρ έξτρα λειτουργίες που συναντάμε στη μηχανική του παιχνιδιού, αλλά και κάποιες άλλες όχι και τόσο κοινές.

Falling Wilds Respins: αφού εμφανιστεί ένα σύμβολο Wild στους κυλίνδρους και δοθούν όλα τα κέρδη στοιχημάτων για την περιστροφή, κάθε Wild μετατοπίζεται προς τα κάτω κατά μία θέση στους κυλίνδρους και δίνεται ένα Falling Wilds Respin, τόσο στο κύριο παιχνίδι όσο και στα Free Spins. Τα σύμβολα Wild συνεχίζουν να ενεργοποιούν Falling Wilds Respins μέχρι να εξαφανιστούν από τους κυλίνδρους.

Wild on Wild: όταν ένα σύμβολο Wild εμφανίζεται σε μια θέση που καταλαμβάνεται από ένα σύμβολο Falling Wild στο κύριο παιχνίδι και σε Free Spins, ενεργοποιείται η συγκεκριμένη λειτουργία. Σε αυτή, το Wild επεκτείνεται για να καλύψει ολόκληρο τον κύλινδρο και απονέμονται όλα τα κέρδη πονταρίσματος για τη συγκεκριμένη περιστροφή. Αφού απονεμηθούν όλα τα κέρδη, κάθε Wild κατεβαίνει μια θέση στους κυλίνδρους και απονέμεται μια Falling Wilds Respin με έως και 7 Falling Wilds!

Λειτουργία Free Spins: όταν 4 η περισσότερα Scatters εμφανίζονται οπουδήποτε στους κυλίνδρους κατά τη διάρκεια του κύριου παιχνιδιού, ενεργοποιούν τη λειτουργία των Δωρεάν Περιστροφών που μπορούν να φτάσουν έως και 20 με 6 Scatters. Κάθε Wild που εμφανίζεται στους κυλίνδρους επεκτείνεται για να καλύψει ολόκληρο τον κύλινδρο και μεταμορφώνεται στη λειτουργία Wild on Wild.

Bonus Wins σε Free Spins: κατά τη διάρκεια των Δωρεάν Περιστροφών, τρία διαφορετικά σύμβολα Bonus Win μπορεί να εμφανιστούν οπουδήποτε στους κυλίνδρους. Το Bronze, το Silver και το Gold. Αν συλλέξετε 5 όμοια σύμβολα, θα έχετε κέρδος που κυμαίνεται από 10 έως 500 φορές το ποντάρισμά σας!