Εταιρίες Συναλλαγών

Τι είναι οι εταιρίες συναλλαγών;

Οι εταιρίες συναλλαγών (όπως η paypal), είναι εταιρίες που αναλαμβάνουν όλοι την διαδικασία μεταφοράς και πραγματοποίησης των αιτημάτων κατάθεσης και ανάληψης. Δίχως αυτές, οι στοιχηματικές εταιρίες δεν θα μπορούσαν να λειτουργήσουν, καθώς το έργο της υλοποίησης αυτών των χρηματικών ροών απαιτεί μεγάλη εξειδίκευση και πολλούς πόρους.

Γιατί είναι απαραίτητες οι εταιρίες συναλλαγών;

Για να παίξετε στοίχημα θα πρέπει να μπορείτε να καταθέσετε χρήματα στον λογαριασμό σας. Δεν παίζεται το στοίχημα online επί πιστώσει. Επίσης, παρότι το παιχνίδι γίνεται πρώτα για τη διασκέδαση, είναι δεδομένο πως άπαντες σκεφτόμαστε ότι υπάρχει και το ενδεχόμενο του κέρδους. Οπότε σε αυτήν την περίπτωση χρειάζεται η ανάληψη από τον στοιχηματικό λογαριασμό. Ας δούμε λοιπόν τις κυριότερες μεθόδους συναλλαγών με τις στοιχηματικές εταιρείες.

Αυτές είναι οι πιο γνωστές και ασφαλείς εταιρίες συναλλαγών για το στοίχημα

 • Paypal.

  Είναι ένας οικονομικός κολοσσός στο χώρο των online συναλλαγών. Η αλήθεια είναι ότι η paypal δεν έχει μπει ακόμη τόσο ενεργά στη στοιχηματική αγορά, αλλά σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες, σκοπεύει να κινηθεί προς αυτήν την κατεύθυνση. Αυτή θα είναι μία κίνηση που θα αλλάξει τα δεδομένα και άρα πρέπει όλοι να ξέρουμε ποιες στοιχηματικές δέχονται paypal. Αυτή τη στιγμή θα τη συναντήσουμε πιο εύκολα σε σάιτ καζίνο και πόκερ, αλλά αναμφίβολα έχει τη δυνατότητα να επεκταθεί και προς την στοιχηματική κατεύθυνση. Η ασφάλεια και αξιοπιστία που τη συνοδεύουν την κάνουν μία ιδανική επιλογή. Περιμένουμε λοιπόν να δούμε αν θα μπει στις πλατφόρμες των νόμιμων στοιχηματικών bookmakers στην Ελλάδα για να μας δώσει μία επιπλέον επιλογή.

 • Skrill.

  Ένα από τα πιο διάσημα ηλεκτρονικά πορτοφόλια. Η Skrill μας συστήθηκε αρχικά ως moneybookers, μετονομάστηκε σε Skrill και το 2012 συμπράττει με το έτερο μεγάλο ηλεκτρονικό πορτοφόλι, τη neteller, η οποία μαζί με την Paysafe είναι στο γκρουπ της paysafe group plc. Tα πλεονεκτήματα για κάποιον παίκτη να παίξει στοίχημα με Skrill είναι πολλά. Την προσφέρουν ως μέθοδο όλες οι νόμιμες στοιχηματικές πλατφόρμες στην Ελλάδα. Οι καταθέσεις και οι αναλήψεις είναι άμεσες. Μπορείτε να πάρετε τα χρήματά σας με τη skrill mastercard από όποιο ATM επιθυμείτε. Επίσης η αξιοπιστία της είναι δεδομένη, αφού τo brand της είναι συνώνυμο ασφάλειας, τόσο για τα χρήματά σας, όσο και για τα προσωπικά σας στοιχεία.

SKRILL

Skrill, Άνετα & Γρήγορα

Η Skrill είναι ένα από τα πλέον γνωστά και αξιόπιστα e-wallet που θα βρείτε στην ηλεκτρονική αγορά. Τα κορυφαία, νόμιμα, ελληνικά, στοιχηματικά site έχουν διαθέσιμη ως επιλογή για αναλήψεις και καταθέσεις, τη Skrill. Οι κυριότερες εξ’ αυτών είναι οι: Novibet, Betshop, Goalbet.

100% Ασφάλεια Συναλλαγών
 • Neteller.

  Ιδρύθηκε το 1999 στον Καναδά και έκτοτε η πορεία που ακολούθησε ήταν εκκωφαντική. Μέχρι το 2005 είχε πλέον γίνει ένας γίγαντας, ενώ η σύμπραξη το 2015 με skrill και paysafe έφερε τη «δικτατορία» στον χώρο των ηλεκτρονικών πορτοφολιών. Αισθάνεστε πραγματικά ασφαλής αλλά και ευέλικτος όταν χρησιμοποιείτε Neteller και με αυτά τα δύο θα ξεκινήσουμε τα πλεονεκτήματα της χρήσης neteller στο στοίχημα. Επίσης όλες οι εταιρείες την έχουν ως επιλογή, δεν υπάρχουν έξοδα κατάθεσης, με τη neteller mastercard μπορείτε να βγάλετε τα χρήματά σας από όποιο ΑΤΜ θέλετε, ενώ υπάρχει και ένα εξαιρετικό πρόγραμμα περιποίησης των VIP πελατών.

neteller

Αποκτήστε σήμερα την Neteller

Oι κορυφαίες νόμιμες ελληνικές στοιχηματικές πλατφόρμες παρέχουν στους παίκτες τους τη Neteller ως μέθοδο συναλλαγής, τόσο για αναλήψεις, όσο και για καταθέσεις. Οι Novibet, Betshop, Goalbet, είναι κάποια από τα καλύτερα στοιχηματικά σάιτ που προσφέρουν συναλλαγές με Neteller.

100% Δωρεάν Εγγραφή
 • PaySafeCard.

  Θα μπορούσε κάποιος να την αποκαλέσει και βασίλισσα των διαδικτυακών συναλλαγών. Την μάθαμε στα περίπτερα και στα ψιλικατζίδικα ως μία πεντάρα, ή δεκάδα και ούτω καθεξής. Η Paysafe εξασφάλιζε ανωνυμία και ταχύτητα, δύο σημαντικοί παράμετροι για τους παίκτες του online στοιχήματος. Πλέον έχει αλλάξει και έχει γίνει ακόμη πιο ελκυστική. Η Paysafe παίζει πλέον επώνυμα με δημιουργία e-wallet, όπου εκεί καταθέτετε πρώτα τα χρήματά σας και μετά τα περνάτε στον στοιχηματικό σας λογαριασμό. Μπορεί να υπάρχει μία καθυστέρηση ενός λεπτό σε σχέση με τον προηγούμενο τρόπο, αλλά είναι πιο ασφαλής μέθοδος, ενώ μπορείτε να κάνετε άμεσα ανάληψη στον paysafe account σας, κάτι που σας δίνει ευελιξία εναλλαγής και μεταφοράς χρημάτων.

 • Visa / Visa Electron.

  Η κατάθεση με κάρτα είναι άμεση και δεν έχει καμία χρέωση. Οι περισσότερες εταιρείες δέχονται αναλήψεις με κάρτες visa και visa electron. Είναι ένας τρόπος άμεσος, αφού με το που επιλέξετε το ανάλογο logo θα δείτε τα χρήματα άμεσα φορτωμένα στον στοιχηματικό σας λογαριασμό. Επίσης όταν χρειαστείτε ανάληψη θα πρέπει να την κάνετε στην κάρτα με την οποία καταθέσατε χρήματα. Αυτό προστατεύει και προωθεί το υπεύθυνο στοίχημα, αφού προφυλάσσει από ξέπλυμα μαύρου χρήματος και άλλες πιθανές ύποπτες δραστηριότητες. Επίσης στο αίτημα ανάληψης οι περισσότερες εταιρείες ανταποκρίνονται εντός 2-5 εργάσιμων ημερών. Σπάνια θα φτάσει το διάστημα μέχρι τις πέντε ημέρες. Μόλις τα χρήματα μπουν στην κάρτα σας είναι άμεσα διαθέσιμα να τα χρησιμοποιήσετε όπως νομίζετε.

 • MasterCard.

  H Mastercard είναι μία κάρτα η οποία, ιδιαίτερα μέσω των e-wallets έχει μπει πολύ δυνατά στον χώρο του διαδικτυακού στοιχήματος. Λειτουργεί σε μεγάλο ποσοστό όπως η visa και η visa electron. Με τη Mastercard καταθέτετε άμεσα και δίχως χρέωση και είστε έτοιμος για παιχνίδι. Όσον αφορά την ανάληψη τα χρήματά σας θα φανούν στην κάρτα μέσα σε 2 ως 5 εργάσιμες ημέρες. Μπορείτε κατόπιν να τα κάνετε ανάληψη από το ΑΤΜ, ή να τα χρησιμοποιήσετε για συναλλαγές στο διαδίκτυο, ακόμη και για κατάθεση σε άλλη εταιρεία, η οποία ενδεχομένως να έχει μία ελκυστική προσφορά. Όλες οι εταιρείες έχουν τη mastercard ως επιλογή συναλλαγής. Αν καταθέσετε όμως με αυτήν, στην ίδια κάρτα θα πρέπει να κάνετε και την ανάληψή σας.

 • Τραπεζική Μεταφορά.

  Είναι ο πλέον αργός τρόπος συναλλαγής, αλλά για πολλούς είναι και ο πλέον ασφαλής. Οπότε το ένα δρα ως αντισταθμιστικό μέτρο στο άλλο. Υπάρχει όμως και ένα επιπλέον κίνητρο και πλεονέκτημα για κατάθεση/ανάληψη με τραπεζική μεταφορά. Αυτό είναι τα πολύ υψηλά όρια. Αν δείτε τις πληροφορίες στις συναλλαγές όλων των νόμιμων στοιχηματικών εταιρειών, θα καταλάβετε ότι τα μέγιστα ποσά τόσο στην κατάθεση όσο και στην ανάληψη (αυτό κυρίως) είναι απείρως μεγαλύτερα αν επιλέξτε ως μέθοδο το τραπεζικό έμβασμα. Η κατάθεση θα φανεί στον στοιχηματικό σας λογαριασμό σε 2-5 εργάσιμες μέρες, το ίδιο ισχύει και για την ανάληψη, αλλά το πρώτο είναι που «πονά» περισσότερο τους παίκτες και την αποφεύγουν.

Συμπέρασμα

Είναι απαραίτητο να κοιτάτε προσεκτικά τις μεθόδους συναλλαγών που έχει κάθε εταιρεία και να κινηθείτε ανάλογα με το τι σας εξυπηρετεί. Επίσης ελέγξτε προσεκτικά τους χρόνους ανταπόκρισης στα αιτήματα ανάληψης, αλλά και τις χρεώσεις που ενδεχομένως υπάρχουν. Αφού είστε σίγουρος ότι έχετε τσεκάρει ότι χρειάζεται, θα μπορείτε να κάνετε τη σωστή επιλογή, ανάλογα με τις ανάγκες σας.