Τεράστια απόδοση το 12.90 με δύο ματς. Αναμφίβολα. Αμφότερα έρχονται από τη Σούπερ Λιγκ. Ο τίτλος πάει στον Παναθηναϊκό. Με τον Παναιτωλικό να το έχει παρατημένο και να παίζει τελείως ανοικτά, ο Παναθηναϊκός έχει μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να μπει σε διακοπές με κάποια ηρεμία για να σχεδιάσει το μέλλον. Ας βάλει και 2-3 γκολ, καιρός του είναι. Αν βοηθήσουν και οι Αγρινιώτες ακόμη καλύτερα για την επιλογή μας.

pao panaitolikos

Over 3.5 στο 3.00

ο Παναθηναϊκός έχει μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να μπει σε διακοπές με κάποια ηρεμία για να σχεδιάσει το μέλλον. Ας βάλει και 2-3 γκολ, καιρός του είναι

Παναθηναϊκός - Παναιτωλικός

Στο άλλο ματς Λάρισα και Ολυμπιακός έχουν αντιπαλότητα, δεν έχουν όμως άγχος. Θέλουν να παίξουν καλή μπάλα και να σκοράρουν. Ο Ολυμπιακός θέλει να τελειώσει και με καλύτερη επίθεση από τον ΠΑΟΚ και θα ψάξει τα πολλά γκολ. Βάζουμε ένα ακόμη σε σχέση με το προηγούμενο και παίζουμε στο over 4.5.

AEL OLY

Over 4.5 στο 4.30

Λάρισα και Ολυμπιακός έχουν αντιπαλότητα, Θέλουν να παίξουν καλή μπάλα και να σκοράρουν με τον Ολυμπιακό να θέλει να σκοράρει πολλά γκολ για να ξεπεράσει την επίθεση τον ΠΑΟΚ.

Λάρισα - Ολυμπιακος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *